Και τώρα φιέστα για τον Ολυμπιακό!

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ρίχνουν πλέον το βάρος στον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για την ομάδα του Τάκη Λεμονή, σε ένα ματς που παρότι καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο είχε σχετικά καλό ρυθμό. Το σκορ άνοιξε στο 37ο λεπτό ο Τσόρι με κοντινό σουτ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ελιουνούσι με σκαστό σουτ το οποίο ξεγέλασε τον Κυριακίδη στο 79’.

Παρά την ήττα, αποθεώθηκαν οι παίκτες του Μάκη Χάβου από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Το ματς:

Αρκετά συμπαθητικό ρυθμό είχε το παιχνίδι στο Αγρίνιο, όμως έλειψαν οι καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε με οργανωμένες επιθέσεις από τα άκρα να φτιάξει ευκαιρίες, ενώ ο Παναιτωλικός επιχείρησε να πλησιάσει την περιοχή του Καπίνο με γεμίσματα όμως δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα. Η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι ήρθε λίγο πριν το 20λεπτο, όμως ο Καρντόσο στάθηκε άτυχος και σημάδεψε με δυνατό σουτ το δοκάρι (18’).

Το παιχνίδι άρχισε να γίνεται ακόμη πιο γρήγορο, από την στιγμή που Χάβος ανέβασε τις γραμμές τις ομάδας του και ο Κλέσιο πήρε πάνω του το δημιουργικό κομμάτι. Την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκοι βρήκαν κενούς διαδρόμους και η μπάλα μεταφερόταν με ευκολία από την μία περιοχή στην άλλη. Ο Καρντόσο για δεύτερη φορά σημάδεψε το δοκάρι, ύστερα από σέντρα του Ντε λα Μπέγια, όμως ο Τσόρι στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (37’) και οι Πειραιώτες μπήκαν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Η καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δεν συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Με την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια κυριάρχησαν τα πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή αλλά και τα δυνατά μαρκαρίσματα. Ο Ολυμπιακός έδειχνε να είναι ελαφρώς πιο απειλητικός όμως του έλειψε η μεγάλη ευκαιρία. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Καπίνο.

Στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού οι άμυνες χαλάρωσαν για τα καλά. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή «καθάρισε» το τρίποντο στο 79ο λεπτό όταν ο Ελιουνούσι βρήκε το γκολ που έψαχνε κάνοντας το 2-0 με σκαστό σουτ το οποίο ξεγέλασε τον Κυριακίδη. Ο Παναιτωλικός ξαναβγήκε στην επίθεση αναζητώντας το γκολ της τιμής τα τελευταία λεπτά όμως όσες φορές χρειάστηκε ο Καπίνο ήταν σε ετοιμότητα.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Παπάζογλου (76’ Μπράβο), Λόπες, Ρόσα, Κλέσιο, Ρέι (80’ Γιαννιώτης), Βακράκος (64’ Βασιλούδης)

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Μύγας, Μουνιός, Κούσας

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία, Ντε Λα Μπέγια, Μαρτίνς (58’ Μάρτινς), Ρομαό, Τσόρι (64’ Μπουχαλάκης), Μάριν (75’ Μανθάτης), Ελιουνούσι, Καρντόσο

Στον πάγκο: Λεάλι, Καμπιάσο, Ανσαριφάρντ, Βιάνα

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου

sportfm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα