Νίκησε την ΑΕΛ και βλέπει play off ο Παναθηναϊκός

Σε κλίμα αμφισβήτησης και προβληματισμού από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο με το βαρύ 0-4 από τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 την ΑΕΛ κι έκλεισε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο της Super League. Ο Λέτο στο 39΄ και ο Μπεργκ στο 49΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το ματς με το δοκάρι του Μπεργκ στο 11΄, αλλά στη συνέχεια οι Θεσσαλοί ήταν εκείνοι που έχασαν δύο σημαντικές ευακιρίες με τους Αγκάνοβιτς και Γκόλια για να προηγηθούν. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη άνοιξε το σκορ στο 39΄ μετά την καταπληκτική συνεργασία των Χατζηγιοβάνη, Μαρινάκη, Μπεργκ και την ασίστ του Σουηδού στον Λέτο που «εκτέλεσε» τον Θεοδωρόπουλο μέσα από την περιοχή.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 49΄, όταν ο Μπεργκ με το τυχερό γκολ που σημείωσε (από απόκρουση του Ναβάρο η μπάλα βρήκε πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα), νούμερο 22 στο πρωτάθλημα, έκανε το 2-0 κι έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Με το «τρίποντο» αυτό το «τριφύλλι» πήρε την 3η θέση της κανονικής περιόδου και θα εκκινήσει από την 2η στα play off (1 βαθμό), όπου θα επιδιώξει να πάρει το «εισιτήριο» για τους προκριματικούς του Champions League.

Διαιτητής: Νίκος Πουλημάς

Κίτρινες: Μέστο - Αναστασόπουλος

Οι ενδεκάδες:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο.Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Μέστο, Χουχούμης, Μαρινάκης, Κουρμπέλης (72΄ Στάικος), Βιγιαφάνιες (63΄ Μολίνς), Χατζηγιοβάνης (79΄ Πίσπας), Λέτο, Μπεργκ.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναζλίδης, Βαρέλα (57΄ Μασούρας), Γκόλιας, Αγκάνοβιτς, Κόντορ, Φάρκας, Ναβάρο (86΄ Κουτσιανικούλης), Φατιόν, Ντέλετιτς (79΄ Κάπος)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα