Τελικό σκορ: ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 5 - 1

Τέλος στο ματς. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 5-1 της Κέρκυρας και σε συνδυασμό με την ήττα του Πανιωνίου, μπαίνει στα πλέι οφ με 2 βαθμούς. Πλέον το βλέμμα όλων στον δικέφαλο του βορρά είναι στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Τρία λεπτά ο έξτρα χρόνος

Ο Πρίγιοβιτς πέρασε από πάνω με φοβερή ντρίμπλα τον Ιωάννου και με εξαιρετική λόμπα κρέμασε τον Κουτζαβασίλη, γράφοντας το 5-1.

83' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έκλεψε την μπάλα, ο Κουλούρης έκανε την κάθετη στον Ουάρντα που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κουτζαβασίλη για το 4-1.

62' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ!

59' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Πρίγιοβιτς αντί Μπίσεσβαρ.

Τέλος στο πρώτο μέρος. Ο ΠΑΟΚ προηγείται 3-1 της Κέρκυρας σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

45'+1' Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ. Λανθασμένη απόφαση, καθώς ο Κόντος δεν έκανε στον Κίτσιου που έπεσε μόνος του. Εκτέλεσε εύστοχα ο Μπίσεσβαρ!

3 γκολ σε λιγότερα από 3 λεπτά! Φοβερά πράγματα στην Τούμπα, εξαιρετικό παιχνίδι.

Τρομερά πράγματα στην Τούμπα. Με τη σέντρα, ο ΠΑΟΚ παίρνει εκ νέου το προβάδισμα. Ο Ενρίκε έκανε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά, ο Κουλούρης πετάγεται στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ στην κίνηση γράφει το 2-1 για την ομάδα του!

32' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ!

Στην πρώτη τους ευκαιρία στο ματς, οι Φαίακες σκοράρουν. Ωραία κάθετη του Ονίλο που... σπάει στα δύο την άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Παμλίδης βγαίνει απέναντι από τον Μπρκιτς και με πλασέ κάνει το 1-1.

31' ΓΚΟΛ για την Κέρκυρα!

Ωραία προσπάθεια του Ενρίκε, έβγαλε γλυκιά σέντρα από τα δεξιά και ο Κάτσε με εξαιρετική κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη, γράφοντας το 1-0.

30' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ!

14' Nέα επέμβαση του Κουτζαβασίλη αυτή τη φορά σε σουτ του Ενρίκε!

12' Νέα ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Μπίσεσβαρ, Ενρίκε και Ουάρντα συνδυάστηκαν άψογα, ο τελευταίος έκανε το σουτ αλλά ο Κουτζαβασίλης τον νίκησε και πάλι!

Ανώτερος ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά του ματς, δεν έχει καταφέρει όμως να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε γκολ.

9' Σύγχυση στα καρέ της Κέρκυρας, ο Ενρίκε έκανε την προβολή από κοντά αλλά δεν κατάφερε να βρει εστία.

7' Βαθιά μπαλιά του Ουάρντα, ο Ενρίκε έκανε την κεφαλιά αλλά ο Κουτζαβασίλης δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει.

5' Πλασέ του Μπίσεσβαρ μερικά μέτρα έξω από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Κουτζαβασίλης.

1' Σέντρα στην αναμέτρηση!

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κέρκυρα για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μετά την νίκη του με 4-0 επί του Παναθηναϊκού και την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ θέλει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με νίκη ώστε να μπει με έναν τουλάχιστον βαθμό στα πλέι οφ.

Από την άλλη μεριά, η Κέρκυρα έχει σωθεί εδώ και καιρό και παίζει σε όλα τα ματς χωρίς άγχος. Έτσι και σήμερα, που θα προσπαθήσει να κλείσει θετικά το πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Κάτσε, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Ενρίκε, Κουλούρης.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Χατζηισαΐας, Μάτος, Χαρίσης, Πέλκας, Κάμπος και Πρίγιοβιτς.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Επστάιν, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Παμλίδης, Σιόντης, Ζορμπάς, Κόντος, Ονίλο, Γεωργακόπουλος.

Στον πάγκο για την Κέρκυρα: Αραμπατζής, Ναζίμ, Τζανουλίνος, Γεωργίου, Γκαμάγκας, Τρεπεκλής και Αντιλέχου.

Διαιτητής είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης) με βοηθούς τους Αντώνη Δίπλαρη (Καρδίτσας), Στέφανο Παρασίου (Ημαθίας) και τέταρτος ο Τριαντάφυλλος Τίκας (Καρδίτσας).

sportfm



Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα