Τελικό σκορ: Πανιώνιος - Λεβαδειακός 1 - 3

Τέλος στο ματς. Πανιώνιος-Λεβαδειακός 1-3

Ο Σουμπίνιο έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Μπαντής αντέδρασε πολύ καλά και έκανε δώρο την μπάλα στον Γιακουμάκη που από κοντά έκανε το 3-1

87' ΓΚΟΛ ο Λεβαδειακός, 1-3!

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε κάπως πιο δυνατά το ματς και άνοιξε το σκορ στο 6' με το πανέμορφο γκολ του Ταπόκο, αλλά η απάντηση ήρθε στο επόμενο λεπτό με τον Καραμπουέ και η ολική ανατροπή έγινε στο 25' με τον Μεντί. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι κράτησαν με σχετική άνεση το υπέρ τους προβάδισμα.

Ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη. Πανιώνιος-Λεβαδειακός 1-2

25' ΓΚΟΛ ο Λεβαδειακός 1-2

Οι γηπεδούχοι έκαναν μια σειρά λαθών λίγο έξω από την περιοχή τους και ο Καραμπουέ είδε την μπάλα να του στρώνεται κοντά στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και με γλυκό συρτό σουτ νίκησε τον Μπαντή που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

7' ΓΚΟΛ ο Λεβαδειακός, 1-1!

Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Ταπόκο με φοβερό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής εκτέλεσε τον Ναμάσκο

6' ΓΚΟΛ ο Πανιώνιος, 1-0!

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, τιμήθηκε από την ΠΑΕ Πανιώνιος ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό μετά το τέλος της σεζόν, αλλά και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Έναρξη στο ματς!

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης, Πανιώνιος-Λεβαδειακός, για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League.

Από τη μια, για τους γηπεδούχους πρόκειται για ματς... φιέστα που σκοπεύουν να κλείσουν πανηγυρικά τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν υποβιβαστεί βαθμολογικά και ελπίζουν να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία από... σπόντα. Δηλαδή, μέσω κάποιας δικαστικής απόφασης.

Οπότε, το μοναδικό κίνητρο είναι να αποφύγουν την τελευταία θέση.

Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκούλας., Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης, Παναγιώτης Κασσαβέτης 4ος Διαιτητής: Νικόλαος Ρατσιάτος

Στον πάγκο της ομάδας της Λιβαδειάς: Μοσχονάς, Καλτσάς, Μάγκας, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Σένκα, Ουόν

Στον πάγκο των κυανέρυθρων: Βοσνιάδης, Λάμπρου, Φούντας, Βουκελάτος, Σταυρόπουλος, Γεσίλ, Μπάλλας

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Βούρος, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί, Καραχάλιος, Σουμπίνιο, Τόνι Σίλβα, Καραμπουέ, Βασιλείου

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Μπαντής, Αντωνιάδης, Μασούρας, Γκιοάτα, Μουκτάρης, Σιώπης, Σαββίδης, Καθάριος, Ταπόκο, Μπεν, Μαχμούτοβιτς

sportfm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα