Ξεκουράζει πέντε βασικούς ο Λεμονής στη Λιβαδειά

Δίχως έξι βασικούς ποδοσφαιριστές του αναχώρησε ο Ολυμπιακός για τη Λιβαδειά, εκεί όπου, αν νικήσει αύριο (9/4) τον Λεβαδειακό, θα κατακτήσει και μαθηματικά το 44ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Πλην του τιμωρημένου Μποτία, λοιπόν, ο Τάκης Λεμονής, όπως αναμενόταν, αποφάσισε να ξεκουράσει πέντε παίκτες, τους: Ντα Κόστα, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ρομαό και Ντε Λα Μπέγια!

Αυτό σημαίνει πως επιβεβαιώνεται απόλυτα το εκτεταμένο ροτέισον που θα κάνει ο Έλληνας κόουτς, ενόψει, φυσικά και του ντέρμπι της ερχόμενης Πέμπτης, με την ΑΕΚ, στο Κύπελλο.

Ο κ. Λεμονής, για την ακρίβεια, θα αλλάξει τους εννέα από τους έντεκα ποδοσφαιριστές που ξεκίνησε μεσοβδόμαδα στην Κέρκυρα!

Οι μόνοι που θα παραμείνουν στο αρχικό σχήμα είναι οι Καπίνο και Σεμπά, ενώ, από εκεί και πέρα, θα κάνουν την επανεμφάνισή τους οι Παρέδες και Σισοκό στα πλάγια της άμυνας.

Ως στόπερ θα αγωνιστούν ο Ρέτσος με τον Νικολάου ή τον Βιάνα, που επέστρεψε από τραυματισμό και στα χαφ, σύμφωνα με όσα έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις ο 57χρονος τεχνικός, θα δούμε τον Μπουχαλάκη και τον Μαρτίνς.

Στα άκρα, όπως είπαμε, θα διατηρηθεί ο Σεμπά, με τον Ελιουνούσι και τον Τσόρι αντί του Φορτούνη σε ρόλο οργανωτή. Στην κορυφή της επίθεσης, τη θέση του Καρντόσο θα πάρει ο Ανσαριφάρντ.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.
sport-fm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα