Βάφτηκε πράσινο και… εύκολα το αιώνιο ντέρμπι!

Ο παθιασμένος Παναθηναϊκός έκανε... πλάκα στο φάντασμα του Ολυμπιακού, όσο κι αν αυτό δεν αποτυπώνεται στο τελικό σκορ!

Με πανέμορφο τελείωμα του Μπεργκ στο 15', το τριφύλλι επικράτησε 1-0 των πρωταθλητών και πήρε πιο εύκολα του αναμενόμενου το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Οι πράσινοι ήταν απόλυτα κυρίαρχοι της αναμέτρησης, ώρες-ώρες έμοιαζαν σε άλλο επίπεδο και θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε ευρεία νίκη, αν δεν υπήρχε ο Καπίνο, στον οποίο οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να ανάψουν λαμπάδα που κράτησε σε χαμηλά επίπεδα το σκορ, πραγματοποιώνοντας αρκετές και μεγάλες επεμβάσεις!

Συγκλονιστικό παιχνίδι από τον Ζέκα ο οποίος... ήταν παντού. Από κοντά κι ο Κουρμπέλης, έδεσαν «κόμπο» το κέντρο των φιλοξενούμενων. Αέρινος ο πράσινος killer με εκπληκτικές κινήσεις στο χώρο και δημιουργία για τους συμπαίκτες του, μαεστρικό ματς από τον Εμποκού ο οποίος έψαξε πολύ το γκολ, εξαιρετικός ο Κουλιμπαλί, δεν απειλήθηκε καθόλου η εστία του Βλαχοδήμου για τον Παναθηναϊκό που ανέβηκε στους 45 βαθμούς και είναι... άνετος για πλέι οφ.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Βιγιαφάνες (76’ Λουντ), Εμποκού (86’ Μπουμάλ), Κλωναρίδης (76’ Λέτο), Μπεργκ

Στον πράσινο πάγκο: Στιλ, Τελάντερ, Ρέις, Μπουμάλ, Μέστο

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό, Ρομαό, Μάρτινς (57’ Ανδρούτσος), Τσόρι (63’ Φορτούνης), Ελιουνούσι (81’ Καρντόζο), Σεμπά, Ανσαριφάρντ

Στον ερυθρόλευκο πάγκο: Χουτεσιώτης, Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια, Καμπιάσο

Διαιτητής: Κομίνης

Βοηθοί: Δημητριάδης, Χασάν

Γήπεδο: Απόστολος Νικολαΐδης

sportfm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα