Ντέρμπι αιωνίων: Για το στέμμα ο Ολυμπιακός, με το βλέμμα στα play off o ΠΑΟ

Στη Λεωφόρο είναι στραμμένο σήμερα (19:30, Novasports 1) το βλέμμα όλων στο αποψινό αγωνιστικό πρόγραμμα της Superleague.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα αλλά και για να καθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση τίτλο καθώς θα απομένουν τέσσερις «εύκολοι» αγώνες μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη κυρίως για να διασφαλίσουν τη θέση τους στα play off καθώς θέλουν να διατηρηθούν στην πεντάδα (βρίσκονται στο +3 από την έκτη Ξάνθη) και να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται.

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από 16.000 φιλάθλους, ενώ διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη (Μακεδονίας) και Κούλα Χασάν (Ξάνθης). Τέταρτος θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).


Έτοιμοι για απαντήσεις και… στέψη στον Ολυμπιακό

H βαριά ήττα και ο αποκλεισμός από την Μπεσίκτας στο Europa League βάρυνε αρκετά το κλίμα στον Ολυμπιακό, ο οποίος καλείται να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο αποψινό ντέρμπι.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως η νίκη αποτελεί μονόδρομο απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, ώστε να αποδείξουν πως εκείνοι είναι το αφεντικό στο ελληνικό πρωτάθλημα και να δώσουν απαντήσεις παράλληλα στους επικριτές τους.

Παράλληλα, μία νίκη επί του Παναθηναϊκού θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας μετά τις μέτριες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Με νίκη στη Λεωφόρο θα τελειώσει ουσιαστικά και το φετινό πρωτάθλημα, αφού θα απομένουν τέσσερις αγώνες με Πλατανιά (εντός), Κέρκυρα (εκτός), Λεβαδειακό (εκτός) και ΠΑΣ Γιάννινα (εντός).

Ο Βασίλης Βούζας, οι συνεργάτες του και άνθρωποι της διοίκησης έχουν μιλήσει στους παίκτες, σε μία προσπάθεια να τους αποφορτίσουν μετά την εικόνα που έδειξαν στην Τουρκία και να τους τονίσουν πως το μόνο που πρέπει να τους ενδιαφέρει είναι το ντέρμπι με το «τριφύλλι».

Στο καθαρά αγωνιστικό, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Ρομαό και Μαρτίνς, με τους Ελιουνούσι και Σεμπά στα πλάγια. Ο Τσόρι θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Ανσαριφάρντ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Φορτούνης και Ρέτσος. Εκτός έμειναν οι Παρέδες και Βιάνα.

Όλα για όλα ο Παναθηναϊκός

Για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι. Και οι λόγοι είναι πολλοί…

Ο ρεαλιστικός έχει να κάνει με τη βαθμολογία, καθώς οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρηθούν στην πεντάδα (βρίσκονται στο +3 από την έκτη Ξάνθη) των play offs και να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται.

Όταν όμως μιλάμε για ένα ντέρμπι «αιωνίων» μπαίνουν κι άλλα πράγματα στη μέση: το γόητρο, ο εγωισμός, ακόμη και η επιθυμία για… εκδίκηση απέναντι στον Ολυμπιακό. Κι αν δεν φτάνουν όλα αυτά, η νίκη για τον Παναθηναϊκό απόψε αποτελεί απαίτηση του κόσμου του.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται πως δεν θα παρεκκλίνει από το σύνηθες πλάνο και το σχήμα που αποδίδει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, Μολέντο και Κουτρουμπής θα είναι τα δύο στόπερ, Χουλτ και Κουλιμπαλί τα ακραία μπακ, Κουρμπέλης και Ζέκα τα κεντρικά χαφ, Εμποκού και Βιγιαφάνιες θα κινούνται αριστερά και δεξιά, ενώ ο Κλωναρίδης θα ενισχύει τον κλασικό φορ που θα είναι ο Μπεργκ.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έχει ζητήσει προσοχή στις στημένες φάσεις, ενώ θέλει κατοχή μπάλας, πίεση ψηλά και μπαλιές στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός από τον Έβρο πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Αυτοί είναι οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουλιμπαλί, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Ρέις, Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος Π., Μπουμάλ, Κλωναρίδης, Λέτο, Μπεργκ, Μολίνς.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Εκπλήξεις και αποδόσεις για το ντέρμπι των αιωνίων

To ελληνικό clasico της Κυριακής πλησιάζει (19/03-19:30) και ενώ οι 2 ομάδες ετοιμάζονται για την​  αναμέτρηση, η ομάδα του Stoiximan.gr ετοίμασε δυνατές προσφορές και εκπλήξεις για όλα τα μέλη της​ ​
κορυφαίας ελληνικής στοιχηματικής εταιρίας στο διαδίκτυο!​

Για το μεγάλο ντέρμπι, έχουν ήδη εξαντληθεί τα εισιτήρια, ενώ και βαθμολογικά ο αγώνας έχει μεγάλη​ ​ σημασία, καθώς και οι δύο αντίπαλοι χρειάζονται τους βαθμούς της νίκης.​ ​

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει ο Stoiximan για την​ ​ αιώνια κόντρα​ ​tης Κυριακής!

Πάνω από 220+ Ειδικά Στοιχήματα, 0% γκανιότα και Αποκλειστικές​ ​ Αγορές, όπως “Να σκοράρουν: Marcus Berg ​& ​ Κώστας Φορτούνης”, “Να σκοράρουν με πέναλτι​ ​ και οι δύο ομάδες” και πολλά άλλα...

Επίσης, η ομάδα των Τraders του Stoiximan προσφέρει ενισχυμένες Αποδ​ό​σε​ι​ς για το μεγάλο ντέρμπι​ ​στα ακόλουθα ενδεχόμενα:

Να Σκοράρει: Marcus Berg
Να Σκοράρει: Karim Ansarifard
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες/Συνολικά Γκολ


Εκτός από τα παραπάνω, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει όλους τους χρήστες του Stoiximan app​ ​στο Android και στο iOS για το μεγάλο ντέρμπι. Μια ​μεγάλη​ προσφορά περιμένει όσους​ ​
στοιχηματίσουν στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός από το iOS ή Αndroid app του Stoiximan.gr!

Και αυτό το μεγάλο ντέρμπι παίζει στο Stoiximan.gr!

protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα