Με αλλαγές στην Τουρκία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός οφείλει να αφήσει πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και να στραφεί στη ρεβάνς με την Οσμανλίσπορ. Μετά τις δύο «λευκές» ισοπαλίες στο Φάληρο με τους Τούρκους και τον Ατρόμητο, αλλά και το αποτέλεσμα της Κυριακής, το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό και μόνο η πρόκριση την Πέμπτη μπορεί να γυρίσει το κλίμα.

Ο Πάουλο Μπέντο ετοιμάζει αλλαγές, αναγκαστικές και μη. Στην πρώτη ανήκει αυτή του Ιντέγε Μπράουν, που είναι κοντά σε μεταγραφή στην Κίνα και μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις είναι απίθανο να αγωνιστεί. Επίσης εκτός μάχης είναι οι Καπίνο και Παρέδες λόγω τραυματισμών, όπως και ο Βιάνα που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ντα Κόστα, που έχει ένα τράβηγμα από το ντέρμπι, αλλά πιθανότατα θα αγωνιστεί κανονικά. Θέση βασικού διεκδικεί ο Ρέτσος, είτε στην άμυνα (με τον Μποτία ή τον Ντα Κόστα στο πλευρό του), είτε στο κέντρο (αντί του Ρομαό). Επίσης υποψηφιότητα για βασικοί θέτουν οι Ανδρούτσος και Μανθάτης, ενώ όλα δείχνουν πως ο Ανσαριφάρντ έχει τον πρώτο λόγο για την κορυφή της επίθεσης αντί του Καρντόσο. Ο Ιρανός στο χθεσινό ρεπό πήγε στου Ρέντη για έξτρα προπόνηση, όπως και ο Μάρκο Μάριν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πάουλο Μπέντο αποφάσισε η ομάδα του να ολοκληρώσει την προετοιμασία της με προπόνηση στην Αθήνα το πρωί της Τετάρτης και να μην προπονηθεί στο γήπεδο της Οσμανλίσπορ, παρότι ο αγωνιστικός χώρος εκεί είναι κακός και θα ήταν ίσως χρήσιμο οι παίκτες να προσαρμοστούν στις συνθήκες.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα