Ο Ολυμπιακός κόλλησε στα Περιβόλια 2-2 με τον Πλατανιά

Ο Ολυμπιακός άφησε βαθμούς στα Περιβόλια το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στον μαχητικό Πλατανιά, στο πλαίσιο της 11ης εξ αναβολής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Πειραιώτες αν και βρέθηκαν μπροστά με 2-0 στο σκορ εν τέλει είδαν τους «ερυθρόλευκους» των Χανίων να ισοφαρίζουν σε 2-2 σκορ, που έμελλε να διατηρηθεί στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ιντέγε με δύο γκολ στο 4' και στο 13' έδωσε αέρα δύο τερμάτων  στους πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 36' με τον Γιακουμάκη, ενώ έφεραν το ματς στα ίσα τέσσερα λεπτά αργότερα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου, έπειτα από την ανατροπή του Λεάλι στον Γιακουμάκη.

Πλατανιάς-Ολυμπιακός 2-2

Γκολ: 4', 13' Ιντέγε (Ολυμπιακός), 36' Γιακουμάκης (Πλατανιάς), 40' πεν. Μανούσος (Πλατανιάς)

Κίτρινες: Λεάλι (Ολυμπιακός), Σωτηρίου (Πλατανιάς), Mανούσος (Πλατανιάς), Φιγκέιρας (Ολυμπιακός), Ρέτσος (Ολυμπιακός), Πριντέτα (Πλατανιάς)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Μπανανά, Στάθης, Μενδρινός (74' Μαραγκός), Μουνάφο, Ντεβέσα (68' Γιορέντε), Μανούσος, Γιακουμάκης

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Ρέτσος, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης, Μανθάτης (71' Καρντόσο), Μάριν (61' Ανδρούτσος), Ιντέγε

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα