Τελικό σκορ: Πλατανιάς - ΑΕΛ 3 - 2

90'+3' Λήξη του αγώνα! Σπουδαία νίκη με σκορ 3-2 για τον Πλατανιά, που φτάνει σε τρίτη σερί νίκη και... χτυπάει, πλέον, πεντάδα! Τρομερά πράγματα από την ομαδάρα του Γιώργου Παράσχου!

90'+1' ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ, 3-2! Ο Κουτσιανικούλης εκτελεί κόρνερ από αριστερά και ο Ναζλίδης μειώνει με κεφαλιά!

76' ΓΚΟΛ για τον Πλατανιά, 3-1! Απίθανη πάσα του Ντεβέσα, βγάζει τον Μανούσο μόνο του με τον Ξενοδόχοφ, αυτός θα... σκάσει και μια ντρίμπλα στον Φατιόν και θα νικήσει τον γκολκίπερ της ΑΕΛ!

59' ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ, 2-1! Εύστοχος ο Ναζλίδης από τα 11 βήματα, που πετυχαίνει το 6ο του γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ έχει 3Χ3 από την άσπρη βούλα.

Από το πουθενά, πραγματικά, ο Ικάουνιεξ θα κάνει ένα κακό σουτ, χέρι του Μπανανά! Σωστή η απόφαση του διαιτητή, που δείχνει και την κίτρινη κάρτα στον αμυντικό των Κρητικών.

58' ΠΕΝΑΛΤΙ για την ΑΕΛ!

54' ΓΚΟΛ για τον Πλατανιά, 2-0! Άψογα εκτελεσμένο κόρνερ από τον Γιορέντε, κεφαλιά του Πριντέτα και... 2-0 για τους Κρητικούς, που πάνε ολοταχώς για άλλη μία νίκη!

50' Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά! Ο Μπανανά, από το ένα μέτρο, πιάνει... αέρα και στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Ξενοδόχοφ!

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!

45' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου!

45' ΓΚΟΛ για τον Πλατανιά, 1-0! Δευτερόλεπτα πριν μπούμε στις καθυστερήσεις, ο Μουνάφο κάνει το πλασέ και ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου!

Άλλα πέντε λεπτά για τη συμπλήρωση των πρώτων 45'.

30' Κίτρινη κάρτα στον Ντέλετιτς για φάουλ στον Μενδρινό.

26' Πολύ καλή στιγμή και πάλι για τον Πλατανιά! Το γήπεδο κάνει τη... ζωή του Σίγκνεβιτς δύσκολη, η μπάλα στρώνεται στον Γιορέντε, που κάνει το πλασέ από αριστερά, πάνω στον Ξενοδόχοφ όμως. Όλα αυτά, στη μικρή περιοχή της ΑΕΛ!

16' Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά! Οι Χανιώτες βγήκαν γρήγορα στην κόντρα, σέντρα του Μανούσου από δεξιά, προβολή του Σίγκνεβιτς, η μπάλα μόλις άουτ! Λίγο έλειψε ο Λευκορώσος να σκοράρει στο ντεμπούτο του...

Για τον Πλατανιά, να σημειώσουμε, κάνει ντεμπούτο ο Λευκορώσος επιθετικός, Νικολάι Σίγκνεβιτς, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Γιακουμάκη.

1' Σέντρα στο ματς!

Σέντρα στις 17:15 στην αναμέτρηση του Πλατανιά με την ΑΕΛ, η οποία φαίνεται πως -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα διεξαχθεί κανονικά.

Παρότι το γήπεδο στα Περιβόλια είναι χιονισμένο, το χιόνι δεν είναι τόσο για να αποτρέψει τη διεξαγωγή του αγώνα και έτσι, οι διαιτητές άναψαν το «πράσινο φως».

Εξάλλου, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για αναβολή, καθώς για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο και το παιχνίδι Κυπέλλου...

Ωστόσο, πριν τη σέντρα θα γίνει άλλη μία δοκιμή από τον διαιτητή Ευαγγέλου και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Φατιόν, Τίκο, Φάρκας, Ποτουρίδης, Μασαλέσα, Κόντορ, Γκαγιέχο, Κάπος, Ναζλίδης, Ντέλετις.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Σκαρντοβέλι, Πριντέτα, Κάργας, Αποστολόπουλος, Μενδρινός, Μουνάφο, Μπανανά, Γιορέντε, Μανούσος, Σίγκνεβιτς.

Στον πάγκο των «βυσσινί» βρίσκονται οι: Θεοδωρόπουλος, Αναστασόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Ικάουνιεξ.

Στον πάγκο των γηπεδούχων κάθονται οι: Κοκκαλάς, Γουνδουλάκης, Ντέβεσα, Γιακουμάκης, Ντίνας, Ζίκο, Ντίλαβερ.

Οι Χανιώτες, θυμίζουμε, προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και η ΑΕΛ από τη μεγάλη ανατροπή επί της Βέροιας.

Πολύ κρίσιμο και το σημερινό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, που θέλουν να... ξεμπερδεύουν με την παραμονή.

sportfm

 


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα