Super League: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0 - 1

Ο ΠΑΟΚ για 84' αντίκριζε το φάσμα της γκέλας στη Λιβαδειά, αλλά με κεφαλιά(!) του Πέλκα που είχε περάσει ως αλλαγή, ο «Δικέφαλος» επικράτησε του Λεβαδειακού (1-0) μπαίνοντας με το δεξί στο 2017.

Αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πετύχει πολλά γκολ, όπως έκανε κόντρα σε Πλατανιά και Κέρκυρα, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο στη Super League, κερδίζοντας κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού εκτός έδρας, με το «χρυσό» γκολ να πετυχαίνει ο Πέλκας στο 84', καθώς αν και αρκετά κοντύτερος από τους αμυντικούς των Βοιωτών τους πήρε όλους... παραμάζωμα εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Κάμπος, χαρίζοντας τη νίκη στον «Δικέφαλο».

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταφανέστατα ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, αν και είχε αρκετά «νεκρά» σημεία στην απόδοσή τους λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, ενώ στάθηκε και άτυχος, όταν στο 81' ο Μάτος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ναμάσκο.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε πλέον τους 20 βαθμούς και περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων ώστε να φανεί αν θα παραμείνει στην πεντάδα του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος κυρίαρχος στη Λιβαδειά, αλλά αγχώθηκε πολύ μέχρι να πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι του 2017. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με τον Ναμάσκο να εξελίσσεται σε ήρωα των γηπεδούχων, είχε δοκάρι με τον Μάτος στο 81’ και χρειάστηκε να βάλει το κεφάλι του ο Δημήτρης Πέλκας, στην τέταρτη μόλις συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, για να έρθει το πολυπόθητο γκολ που έδωσε στον Δικέφαλο την πέμπτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να δεχθεί γκολ.

 

Η ανασκόπηση του αγώνα

Ο Ντόστανιτς παρέταξε τον Λεβαδειακό με σχηματισμό 4-2-3-1, έχοντας τον Ναμάσκο κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ουόν-Τριποτσέρη, δεξιά στην άμυνα τον Μουλόπουλο και αριστερά τον Μεντί, αμυντικά χαφ τους Κουλιμπαλί και Καραχάλιο, τριάδα μπροστά τους ήταν οι Μιλιάζες (αριστερά), Γιακουμάκης και Καραμπουέ (δεξιά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάντζιος.

Ο Ίβιτς επέλεξε το σύνηθες 4-2-3-1 που προτιμά πάντα, με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Βαρέλα και Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας, Μάτος δεξί μπακ, Λέοβατς αριστερό, Κάνιας-Τσίμιροτ αμυντικά χαφ, Μπίσεσβαρ μπροστά τους ως "δεκάρι", Μυστακίδη αριστερά, Κάμπος δεξιά και Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης. Ουσιαστικά, η μόνη αλλαγή του σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι του 2016 στην Κέρκυρα ήταν ο Μυστακίδης αντί του Γκάρι Ροντρίγκες, που ήταν εκτός αποστολής λόγω των συζητήσεων με τη Γαλατασαράι για πώλησή του.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημα και είχε πολλά λάθη εκατέρωθεν στα πρώτα λεπτά. Η πρώτη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 9΄ με σουτ του Αθανασιάδη μέσα από την περιοχή που κόντραρε και κατέληξε στον Ναμάσκο δίχως να απειλήσει. Μετά το πρώτο 10λεπτο ο ΠΑΟΚ άρχισε να ελέγχει το παιχνίδι και να αυξάνει την πίεσή του ψάχνοντας το γκολ. Βέβαια, ο Γιακουμάκης απείλησε στο 12΄ για τον Λεβαδειακό με εντυπωσιακό σουτ από δύσκολη γωνία, με τον Γλύκο όμως να μην αιφνιδιάζεται και να μπλοκάρει με εξαιρετική επέμβαση. Στο 13΄ ένα σουτ του Μυστακίδη ήταν άστοχο και πέρασε άουτ δίχως να ανησυχήσει, αλλά στο 15΄ ο Μπίσεσβαρ έπιασε φοβερό τεχνικό πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. Το ματς είχε πολλά φάουλ και από τις δύο πλευρές στο πρώτο 20λεπτο.

Στο 24ο λεπτό ήταν η σειρά του Λεβαδειακού να γίνει επικίνδυνος, με κεφαλιά του Μεντί μετά από φάουλ του Μιλιάζες, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Ο "Δικέφαλος" είχε την υπεροχή στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης, όμως δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια παρότι έφτανε με αξιώσεις στην περιοχή του Λεβαδειακού, ο οποίος στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Στο 32΄, ο Βαρέλα έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή μετά από κόρνερ, με την μπάλα να καταλήγει στον Μυστακίδη στο δεύτερο δοκάρι και εκείνος να μην τη βρίσκει καλή από κοντά για να τελειώσει τη φάση, σε μία πολύ καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Στο επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ είχε νέα καλή ευκαιρία. Ο Μπίσεσβαρ από δεξιά εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Μυστακίδης στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ναμάσκο. Η επόμενη αξιόλογη φάση στο ματς σημειώθηκε στο 45΄ και ήταν για τον Λεβαδειακό, με τον Μάντζιο να κερδίζει μονομαχία με τον Βαρέλα και αφότου τον απέφυγε να πλασάρει προς την εστία υποχρεώνοντας τον Γλύκο εκτίναξη και δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ. Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και η πρώτη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 52΄ με σουτ του Μάντζιου από πλάγια θέση που έφυγε άουτ. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο κυκλοφορώντας την μπάλα και φτάνοντας με ευκολία στην περιοχή των γηπεδούχων, δίχως όμως να τελειώνει αποτελεσματικά τις φάσεις. Στο 63΄ μετά από ωραίες εναλλαγές της μπάλας ο Μπίσεσβαρ βρήκε τον Κουλούρη μέσα στην περιοχή με εξαιρετική σκαφτή μπαλιά, με τον νεαρό επιθετικό να κατεβάζει την μπάλα και να σουτάρει στην αγκαλιά του Ναμάσκο, στην πρώτη του επαφή λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Στο 67΄ ο Μάτος σούταρε άστοχα με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή όπου βρέθηκε με χώρο.

Οι "ασπρόμαυροι" εξακολουθούσαν να έχουν την απόλυτη υπεροχή αλλά να είναι αναποτελεσματικοί και στο 69΄ έχασαν την σπουδαιότερη ευκαιρία τους. Ο Κουλούρης σούταρε από μακρινή απόσταση με τον Ναμάσκο να αποκρούει δύσκολα καθώς η μπάλα πήρε φάλτσο και ο Κάμπος στην επαναφορά δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα από πολύ κοντά, σουτάροντας πάνω στον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού που απέκρουσε ξανά διατηρώντας το μηδέν.

Στο 76΄ ο Τσίμιροτ επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, με τον Ναμάσκο να μπλοκάρει δίχως ιδιαίτερη δυσκολία και στο 76΄ ήταν η σειρά του Μπίσεσβαρ να σουτάρει από το ημικύκλιο με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ναμάσκο. Στο 80΄ λίγο έλειψε να μπει αυτογκόλ από τον Κουλιμπαλί σε κεφαλιά του προς τα πίσω μετά από κόρνερ του ΠΑΟΚ. Η πολιορκία του "Δικεφάλου" και το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε, με τον Μάτος να έχει δοκάρι στο 81΄. Ο Κάμπος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κρέσπο στο δεύτερο δοκάρι έκανε το γύρισμα, πρώτος στην μπάλα πήγε ο Μάτος αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ναμάσκο.

Η λύτρωση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 84΄ με σκόρερ τον Πέλκα. Ο νεαρός μέσος πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 71΄ και 13 λεπτά μετά πέτυχε το πολυπόθητο γκολ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. ο Κάμπος σέντραρε από δεξιά στην περιοχή και ο Πέλκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Με τρόπο που δεν συνηθίζει και λόγω ύψους... Στο 87΄ ο Μπίσεσβαρ σούταρε λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στα λεπτά που απέμεναν δεν άλλαξε κάτι με τον ΠΑΟΚ να φεύγει νικητής από τη Λιβαδειά χάρη στο γκολ του Πέλκα κι ενώ έχασε πολλές ευκαιρίες κόντρα στον Λεβαδειακό που είχε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

 

 

Τέλος αγώνα στη Λιβαδειά.

Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+1' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μαλεζάς στη θέση του Τσίμιροτ.

90' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Καψάσκης θα πάρει τη θέση του Γιακουμάκη.

Αμφότεροι πέρασαν εκτός γηπέδου.

88' Κάνιας και Μιλιάζες τραυματίστηκαν σε εναέρια μονομαχία.

87' "Οβίδα" του Μπίσεσβαρ εκτός περιοχής, η μπάλα μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Ναμάσκο!

84' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ!  Ο Μεντί έκανε λάθος κυνηγώντας την μπάλα και αφήνοντας τον Κάμπος ελεύθερο. Ο Αγκολέζος έγινε κάτοχος της μπάλας, σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Πέλκας με εντυπωσιακό άλμα και καρφωτή κεφαλιά έβαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ, παρά την προσπάθεια του Ναμάσκο που δεν μπόρεσε να αποτρέψει το μοιραίο για τον Λεβαδειακό.

81' ΔΟΚΑΡΙ για τον ΠΑΟΚ!

80' Δεύτερο συνεχόμενο κόρνερ για τους φιλοξενούμενους.

80' Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ.

79' Κίτρινη κάρτα στον Τριποτσέρη για φάουλ στον Κουλούρη σε προηγούμενη φάση του αγώνα.

78' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Καραμπουέ άφησε τη θέση του στον Βασιλείου.

78'Τεχνικό πλασέ του Μπίσεσβαρ εκτός περιοχής, μόλις άουτ από το αριστερό παραθυράκι του Ναμάσκο η μπάλα!

77'Με εντυπωσιακό τακουνάκι, ο Κρέσπο σταματά μια πολύ επικίνδυνη επίθεση του Λεβαδειακού!

76' Σουτ του Τσίμιροτ με το δεξί εκτός περιοχής, σωστά τοποθετημένος ο Ναμάσκο μπλοκάρει σταθερά.

Εκτέλεσε ο Μιλιάζες, απομάκρυνε με το δεξί χέρι ο Γλύκος.

74' Κόρνερ για τον Λεβαδειακό.

74' Κακή σέντρα του Λέοβατς από αριστερά.

72' Κίτρινη κάρτα στον Μάγκα για κράτημα στον Τσίμιροτ.

71'Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας στο ματς αντί του Μυστακίδη.

70' Κεφαλιά του Βαρέλα στο ύψος του πρώτου δοκαριού, άουτ η μπάλα!

70' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Καραχάλιος άφησε τη θέση του στον Μάγκα.

69' Φοβερή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Κουλούρης σούταρε με δύναμη και πολλά φάλτσα εκτός περιοχής, λάθος απομάκρυνση του Ναμάσκο, ο Κάμπος έφτασε πρώτος στην μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ του Λεβαδειακού!

68' Παραλίγο το λάθος από τον Ουόν, έκανε επιπόλαιο γύρισμα στον Ναμάσκο αλλά ο Κάμπος δεν πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα!

67' Σουτ του Μάτος με το αριστερό εκτός περιοχής, άουτ η μπάλα.

64' Κίτρινη κάρτα στον Μπίσεσβαρ για μαρκάρισμα σε προηγούμενη φάση.

63' Ο Μπίσεσβαρ βρήκε ωραία τον Κουλούρη στην περιοχή, που στην πρώτη του επαφή με την μπάλα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ναμάσκο που μπλόκαρε. Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ.

62' Γύρισμα του Γιακουμάκη από δεξιά, μπλόκαρε ο Γλύκος.

Ο Γλύκος αρχηγός του ΠΑΟΚ μετά την έξοδο του Αθανασιάδη από το ματς.

61' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης αφήνει τη θέση του στον Κουλούρη.

60' Κανένα πρόβλημα για τον Ναμάσκο στο σουτ του Μπίσεσβαρ εκτός περιοχής.

59' Σέντρα του Μυστακίδη από αριστερά, ο Ναμάσκο πρόλαβε να απομακρύνει πριν μπει στη φάση ο Κάμπος.

56' Άστοχο το σουτ του Τσίμιροτ, που δοκίμασε από μακριά να απειλήσει χωρίς αποτέλεσμα.

55' Γύρισμα του Μυστακίδη από αριστερά, απομάκρυνε ασθενώς ο Ναμάσκο, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση ο Τζάλμα Κάμπος.

52' Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Από οριακή θέση οφσάιντ ο Μάντζιος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, μπήκε από δεξιά στην περιοχή αλλά σούταρε πάνω από την εστία του Γλύκου.

52'Κίτρινη κάρτα στον Κρέσπο για κράτημα στον Μάντζιο.

50' Χωρίς κάτι αξιοσημείωτο στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου

47' Κίτρινη κάρτα στον Μυστακίδη για φάουλ με τον αγκώνα στον Γιακουμάκη. Στο έδαφος ο παίκτης του Λεβαδειακού.

Χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες, αν και για τον Λεβαδειακό κάνουν ήδη προθέρμανση 3 παίκτες.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

H στατιστική απεικόνιση του πρώτου 45λεπτου:

Ημίχρονο στη Λιβαδειά, χωρίς τέρματα για Λεβαδειακό και ΠΑΟΚ.

Εκτέλεσε έξυπνα ο Κάμπος και βρήκε την ωραία κίνηση του Μάτος, το σουτ του οποίου στην κίνηση κόντραρε σωτήρια ο Τριποτσέρης.

45+2' Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ.

45+1' Κίτρινη κάρτα στον Μουλόπουλο για κράτημα στον Κάμπος.

45'Ο Μάντζιος από πολύ δύσκολη γωνία επιχείρησε να νικήσει τον Γλύκο με εντυπωσιακό σε έμπνευση και εκτέλεση πλασέ, ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ!

43'Προσπάθησε από δεξιά ο Μυστακίδης πρώτα να τροφοδοτήσει τον Αθανασιάδη και εν συνεχεία να απειλήσει, η μπάλα στα χέρια του Ναμάσκο.

37' Ο Μυστακίδης κινήθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ο Μουλόπουλος φάνηκε να κάνει λάθος προσπαθώντας να απομακρύνει την μπάλα, ο διαιτητής έδωσε φάουλ. Διαμαρτύρεται για την φάση ο ΠΑΟΚ.

Ξανά με 11 στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚ. Ο Τζάλμα Κάμπος άλλαξε παπούτσια και επέστρεψε στο παιχνίδι.

Μπέρδεψε όλο τον κόσμο ο Κάμπος με την κίνηση του, εντέλει ήθελε να... αλλάξει παπούτσια!

35' Χτύπησε στο μετατάρσιο ο Τζάλμα Κάμπος και ζητάει αλλαγή.

33' Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ! Ο Μπίσεσβαρ από δεξιά εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Μυστακίδης στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ναμάσκο.

Πιο ψηλά απ' όλους ο Βαρέλα, πήρε την κεφαλιά και της έδωσε πορεία προς το δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Μυστακίδης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή για να σκοράρει.

31' Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ.

30' Συμπληρώθηκε μισή ώρα αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έχει την υπεροχή και βάζει την μπάλα με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, όμως υστερεί στην τελική προσπάθεια.  Σε θέση άμυνας την περισσότερη ώρα ο Λεβαδειακός, δεν έχει βρει ευκαιρίες να βγει στην κόντρα.

Απομάκρυνε ο Τριποτσέρης, ολοκλήρωσε ο Γιακουμάκης.

27' Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ.

25' Στο έδαφος Ναμάσκο και Μπίσεσβαρ. Στην προσπάθεια του να βρει τη μπάλα ο μέσος του ΠΑΟΚ έπεσε άτσαλα πάνω στον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού. Σηκώθηκαν οι δύο παίκτες, ο Μπίσεσβαρ έδωσε το χέρι του στο Ναμάσκο.

25' Σέντρα του Λέοβατς από αριστερά, απομάκρυνε σωτήρια ο Τριποτσέρης με το κεφάλι.

24' Εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες από αριστερά, κεφαλιά του προωθημένου Μεντί, άουτ η μπάλα χωρίς να ανησυχήσει τον Γλύκο.

23' Ο Μπίσεσβαρ από αριστερά γέμισε στην περιοχή του Λεβαδειακού με εκτέλεση φάουλ, ο Ναμάσκο βγήκε αποφασιστικά, έδιωξε με γροθιές και πήρε και το φάουλ.

Μετά από 22 λεπτά αγώνα έχουν γίνει 10 φάουλ. Τέσσερα υπέρ του Λεβαδειακού και 6 υπέρ του ΠΑΟΚ.

20' Ο Μυστακίδης από αριστερά προτίμησε να συγκλίνει στον άξονα, δοκίμασε με το δεξί να απειλήσει τον Ναμάσκο αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

19' Κίτρινη κάρτα στον Λέοβατς για φάουλ στον Καραμπουέ.

15' Ο Μπίσεσβαρ πλάσαρε τεχνικά από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ναμάσκο η μπάλα.

14' Ο Ντόστανιτς βάζει τις φωνές στους παίκτες του, βλέποντας τους να έχουν οπισθοχωρήσει στον αγωνιστικό χώρο. Τους προτρέπει να ανεβάσουν πιο ψηλά την πίεση τους.

13' Σουτ του Μυστακίδη εκτός περιοχής, δεν ανησύχησε ο Ναμάσκο.

12' Ο Γιακουμάκης επιχείρησε να σκοράρει με ένα εντυπωσιακό σουτ από δύσκολη γωνία, ο Γλύκος δεν αιφνιδιάστηκε και με εξαιρετική επέμβαση μπλόκαρε τη μπάλα. Ωραία έμπνευση του επιθετικού των γηπεδούχων.

10'Ανεβάζει στροφές ο ΠΑΟΚ, πλησιάζοντας απειλητικά την περιοχή του Λεβαδειακού.

9' Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπίσεσβαρ γύρισε με το κεφάλι στον Αθανασιάδη, αυτός με περιστροφική κίνηση επιχείρησε να σκοράρει, ο Τριποτσέρης έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ναμάσκο.

8' Συνεχόμενα φάουλ μακριά από την περιοχή του Λεβαδειακού κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Απομάκρυνε η άμυνα των γηπεδούχων.

7'Παιχνίδι κυρίως από τον άξονα επιχειρεί ο ΠΑΟΚ.

6' Κυρίως από αριστερά, ακουμπώντας την μπάλα στον Μιλιάζες προσπαθεί να αναπτυχθεί ο Λεβαδειακός.

5' Δεν έχει ρυθμό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, συνεχόμενα τα λάθη εκατέρωθεν.

Ξεκίνησε το παιχνίδι στη Λιβαδειά.

Όλα έτοιμα για τη σέντρα.

Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες.

Σε εξέλιξη η προθέρμανση των δύο ομάδων.

Ο πάγκος του Λεβαδειακού: Μοσχονάς, Τόπι, Μάγκας, Σένκα, Βασιλείου, Καψάσκης και Παππάς.

Ο πάγκος του ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Χαρίσης, Μαλεζάς, Κίτσιου, Πέλκας, Δεληγιαννίδης και Κουλούρης.

Η ενδεκάδα του Λεβαδειακού: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μεντί, Καραμπουέ, Καραχάλιος, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Στον αντίποδα, ο Λεβαδειακός έχει δεχτεί τρεις διαδοχικές "4άρες" στα τρία τελευταία παιχνίδια του για το πρωτάθλημα της Super League, από Ολυμπιακό (4-0), ΑΕΚ (4-0) και Πανιώνιο (1-4). Τελευταία νίκη των Βοιωτών ήταν κόντρα στον Ηρακλή με 3-0 στην έδρα τους.

Ο "Δικέφαλος" ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2016 με τέσσερις συνεχόμενες νίκες και με 17-0 γκολ, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

#3 γκολ έχει σημειώσει ο Βλάνταν Ίβιτς σε εκτός έδρας αγώνες με τον Λεβαδειακό και είναι ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου στην Βοιωτία. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι ο ένας από τους 19 ποδοσφαιριστές που έχουν σκοράρει εκεί. Ακολουθεί με δύο ο Στέφανος Αθανασιάδης που σημείωσε δύο γκολ στην ήττα του ΠΑΟΚ με 4-3 στις 22 Απριλίου του 2012.

Στα 15 συνολικά παιχνίδια Λεβαδειακού – ΠΑΟΚ για την Α’ Εθνική έχουν σημειωθεί τέσσερις ισοπαλίες και έξι φορές έχουν επικρατήσει οι Βοιωτοί. Στα τρία από τα τέσσερα ματς που έχουν τελειώσει ισόπαλα έχουν σκοράρει και οι δύο αντίπαλοι, ενώ μόνο η περσινή ήταν χωρίς γκολ.

 

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας). Βοηθοί του οι: Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Κοσμάς Χαρίσης (Γρεβενών) και τέταρτος ο Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

Έχουν βγει για το καθιερωμένο ζέσταμα οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων.

Αυτή είναι ουσιαστικά και η μοναδική αλλαγή του Σέρβου τεχνικού, στο αρχικό σχήμα που προτιμά συνήθως στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τον Γιάννη Μυστακίδη στη θέση του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής επειδή υπάρχουν συζητήσεις για μεταγραφή του στη Γαλατασαράι.

Η διάταξη του ΠΑΟΚ:

Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Μάτος, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Κάμπος, Αθανασιάδης.

Υπενθυμίζουμε ότι η αναμέτρηση είναι εξ αναβολής, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να κάνουν ποδαρικό στο 2017 με θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα του νέου έτους.

 

 

sport24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα