Κύπελλο Ελλάδας Λεβαδειακός - Πανσερραϊκός 3 - 1

Μια ομάδα υπήρχε στη Λιβαδειά κι αυτή ήταν ο Λεβαδειακός, στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Βοιωτοί επικράτησαν με 3-1 χάρη στα γκολ των Παππά, Ουόν και Γιακουμάκη - μείωσε για τους φιλουξενούμενους ο Κάκκο - πέρασαν στην πρώτη θέση (Πανιώνιος και Κισσαμικός έχουν ένα ματς λιγότερο) κι απέκλεισαν τον Πανσερραϊκό από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

 

Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ λίγα δευτερόλεπτα (58'') μετά την έναρξη της αναμέτρησης στη Λιβαδειά. Ο Παππάς, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία με τον Βασιλείου έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ντουπρέ.

 

Στο 12ο λεπτό, ο Λεβαδειακός είχε την ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμά του όταν ο Μάντζιος έδωσε στον Γιακουμάκη, αλλά το πλασέ του δεύτερου μέσα από την περιοχή δεν ήταν αρκετά καλό.

 

Το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους στο επόμενο λεπτό (13ο). Ο Ζεζίνιο εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα μετά τις κόντες έφθασε στον Ουόν κι αυτός με σουτ από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-0.

 

Χρειάστηκε να περάσουν 28 λεπτά στο ματς για να κάνει αισθητή την παρουσίας της, η ομάδα των Σερρών. Ο Κάκκο έκανε το σουτ, ο Μοσχονάς απέκρουσε, ο Κάνουλας πήρε το ριμπάουντ, επιχείρησε ένα ακόμη σουτ και ο τερματοφύλακας των Βοιωτών απομάκρυνε σε κόρνερ.

 

Λεβαδειακός Πανσερραϊκός 3-1.

86' Εξαιρετικό σουτ του Μιλιάζες μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ

 

83' Απειλεί ο Πανσερραϊκός. Ο Κάκκο έδωσε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Μαφουτά, αυτός πλάσαρε, αλλά ο Μοσχονάς μπλόκαρε

69'ΑΛΛΑΓΗ για τον Πανσερραϊκό. Ο Μαφουτά αντί του Παναγιωτίδη.

66'ΓΚΟΛ 3-1 για τον Πανσερρϊκό (Κάκκο).

Ο παίκτης του Πανσερραϊκού έφυγε στην αντεπίθεση από αριστερά, έκανε το σουτ, έδιωξε προσωρινά ο Μοσχονάς, αλλά πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ ευστόχησε.

61'ΑΛΛΑΓΗ για τον Λεβαδειακό. Ο Μιλιάζες αντί του Ουόν.

60'  ΑΛΛΑΓΗ για τον Λεβαδειακό. Εκτός ο Μάντζιος, μέσα ο Σένκα.

57' ΑΛΛΑΓΗ για τον Πανσερραϊκό. Ο Χατζηδημητρίου αντί του Τσιμίκα.

46 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και στο Λεβαδειακός - Πανσερραϊκός.

46' ΑΛΛΑΓΗ για τον Πανσερραϊκό. Ο Στέβιτς αντί του Τσελεπίδη.

45Τέλος στο πρώτο ημίχρονο

41'ΓΚΟΛ 3-0 για τον Λεβαδειακό (Γιακουμάκης)!

Ο Τόπι έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Ντουπρέ έκανε άστοχη έξοδο και ο Γιακουμάκης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

39'Σέντρα σουτ του Μάντζιου από κοντά, ο Μεντί δεν κατάφερε να βάλει το πόδι για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

38'Μακρινό σουτ από τον Τόπι, η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα έξω από την εστία του Ντουπρέ

28'Απειλεί ο Πανσερραϊκός. Σουτ του Κάκκο έδιωξε ο Μοσχονάς. Ο Κανούλας πήρε το ριμπάουντ, έκανε το σουτ, έδιωξε σε κόρνερ ο κίπερ του Λεβαδειακού.

28' Απειλεί ο Πανσερραϊκός. Σουτ του Κάκκο έδιωξε ο Μοσχονάς. Ο Κανούλας πήρε το ριμπάουντ, έκανε το σουτ, έδιωξε σε κόρνερ ο κίπερ του Λεβαδειακού.

13' ΓΚΟΛ 2-0 για τον Λεβαδειακό (Ουόν)!

Κόρνερ του Ζεζίνιο, από τις κόντρες επωφελήθηκε ο Ουόν, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

12' Καλή ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Ο Μάντζιος έδωσε στον Γιακουμάκη, αλλά το πλασέ του μέσα από την περιοχή δεν ήταν καλό.

Ο Παππάς έβαλε το γκολ ύστερα από 58 δευτερόλεπτα για τον Λεβαδειακό.

1'  ΓΚΟΛ 1-0 για τον Λεβαδειακό (Παππάς)!

Ο Παππάς συνεργάστηκε με τον Βασιλείου, έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στον 8ο όμιλο, ο Λεβαδειακός έχει ένα βαθμό και ο Πανσερραϊκός κανένα.

8ος όμιλος

1. Κισσαμικός 3 (2-0)

2. Πανιώνιος 1 (0-0)

3. Λεβαδειακός 1 (0-0)

4. Πανσερραϊκός 0 (0-2)

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ρ. Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Ζεζίνιο, Μάντζιος, Βασιλείου, Μάγκας, Γιακουμάκης, Τόπι, Μεντί, Καλτσάς, Ουόν, Παππάς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Διλμπέρης): Nτουπρέ, Καψάλης, Τσελεπίδης, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Φουσού, Παναγιωτίδης, Τσιμίκας, Τσούτσης, Κάκκο, Κανούλας

 

sport24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα