Αρνητικοί Αλαφούζος και Μελισσανίδης να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με Μαρινάκη!

Αρνητικά απάντησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην πρόσκληση του κωστάκη Κουτσοκούμνη να καθίσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν οι τέσσερις «μεγάλοι» του Ελληνκικού ποδοσφαίρου, μιας και δεν δέχεται οποιαδήποτε συνομιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το ίδιο έχει απαντήσει ήδη και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος όμως εμφανίζεται θετικός σε κατά μονάς ραντεβού με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Η στάση του αφεντικού της «πράσινης» ΠΑΕ, δε, είναι ανάλογη με εκείνη που κράτησε και στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Τότε, που ο κ. Παπάς είχε ζητήσει, αρχικά, να υπάρξει ένα κοινό ραντεβού με τους Αλαφούζο, Κυριακού, Σαββίδη και Μαρινάκη, αλλά, τελικά, κατόπιν της άρνησης, ιδίως του πρώτου, προχώρησε σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις. Την ίδια ώρα, εκείνος που δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραστεί σε ραντεβού των «big 4» είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Φυσικά, ο επιτετραμμένος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, είναι ενήμερος για την άρνηση Αλαφούζου, Μελισσανίδη να συναντηθούν με τον Μαρινάκη και έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα χειριστεί το ζήτημα.

Αν τελικά δεν πραγματοποιηθεί το ραντεβού των «τεσσάρων», η FIFA θα εκφράσει ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά της σε όποιον θεωρήσει «υπαίτιο» για τη μη πραγματοποίησή του.

e-typos


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα