Νίκη επί της Βοσνίας και βήμα πρόκρισης θέλει η Εθνική

Καθοριστικής σημασίας ενδέχεται να αποδειχθεί η αποψινή (21:45) αναμέτρηση της εθνικής ομάδας με την Βοσνία, που θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018. Υπό τις οδηγίες του Μίχαελ Σκίμπε, οι διεθνείς μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και σε περίπτωση επικράτησης, θα δημιουργήσουν διαφορά ασφαλείας από τους Βόσνιους, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό -τουλάχιστον- την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Παράλληλα, οι τρεις βαθμοί στον σημερινό αγώνα, θα δώσουν την δυνατότητα στην εθνική ομάδα να «παίξει» την πρωτιά του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας, στις δύο αναμετρήσεις με το Βέλγιο, που θεωρείται το λογικό φαβορί.

Ο Γερμανός τεχνικός, αναμένεται να «εμπιστευθεί» την διάταξη 4-2-3-1 με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια τους Τοροσίδη και Τζαβέλα πλάγια μπακ, τους Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, τον Μανιάτη και τον Σάμαρη αμυντικούς μέσους, τους Μάνταλο και Σταφυλίδη στις πτέρυγες και τον Φορτούνη πίσω από τον Μήτρογλου στην «γραμμή κρούσης».

Αντίστοιχη αναμένεται να είναι και η τακτική διάταξη της Βοσνίας, με πιθανότερους να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, τους Μπέγκοβιτς, Βράνιες, Σούνιτς, Σπάχιτς, Κολάσινατς, Μεντούνιανιν, Τζάτζαλο, Πιάνις, Μιλίτσεβιτς, Λούλιτς και Τζέκο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα