Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Όσα ήταν ήδη γνωστά επιβεβαίωσε η αποστολή που ανακοίνωσε ο Αντρέα Στραματσόνι, για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Οι Ζέκα, Λεντέσμα και Χουλτ συμπεριλήφθηκαν στην 20άδα για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, ενώ οι Μπεργκ και Σάμπα δεν υπολογίζονται από τον Ιταλό προπονητή.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Στιλ, Κοτσόλης, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Μολέντο, Ιβανόφ, Ρέις, Χουλτ, Χουχούμης, Μέστο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Ιμπάρμπο, Γουακάσο, Ρινάλντι.

Οι ποδοσφαιριστές του Αντρέα Στραματσόνι  ξεκίνησαν την προπόνηση με ζέσταμα, κορόιδο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Ο Μπεργκ έκανε θεραπεία, οι Σάμπα, Μπουμάλ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Στάικος απουσίασε.

Αύριο Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 7 και μισή το ντέρμι συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού και μπορεί να χαρακτηριστεί ως το ντέρμπι της χρονιάς καθώς θα καθορίσει την βαθμολογική θέση των αντιπάλων.

Θα καταλογιστεί πέναλτι; Θα υπαρξει δοκάρι; Θα δεχτούν κάρτα Botia ή Ζέκα;

Στo Kυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟ το Stoiximan.gr, έχει ετοιμάσει περισσότερες από 200+ αγορές και πολλά αποκλειστικά ειδικά στοιχήματα. Φυσικά, υπάρχουν και οι κλασικές επιλογές για παίκτες, κάρτες, κόρνερ κλπ.

Θα σκοράρει ο Ιντέγε ή ο Λέτο;
Θα δώσει ασσίστ ο Φορτούνης;

Ποιος θα βάλει γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ;

Επιπλέον, μπορεί ο καθένας να ζητήσει το δικό του στοίχημα για το παιχνίδι, από τους traders του Stoiximan, στην ενότητα "Πες το κι Έγινε"!

Δείτε ΟΛΕΣ τις επιλογές και παίξτε εδω

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα