Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός - Πλατανιάς με αλλαγές

Την προσοχή του στο Κύπελλο Ελλάδας στρέφει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Πλατανιά για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (19:30, OTESports ).

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, οι Πειραιώτες ρίχνονται στη μάχη του Κυπέλλου, έχοντας ως στόχο και φέτος να κάνουν το νταμπλ. Ο Πάουλο Μπέντο, γνωρίζοντας πως η ομάδα του έχει υποχρεώσεις ανά δύο ημέρες, αναμένεται να παρατάξει με αλλαγές τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα, πρόθεσή του είναι να «ενεργοποιήσει» και ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Βιάνα, Σιόβα και Ρέτσο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μπουχαλάκης με τον Ρομαό, με τους Μαρίν και Μανθάτη να είναι στα πλάγια. Ο Τσόρι θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Καρντόσο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο και Σεμπά. Εκτός έμεινε μόνο ο τραυματίας Ντε Λα Μπέγια.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα