Μεγάλο "διπλό" για Ξάνθη! Νίκησε τον Πλατανιά

Το γκολ του Γιουνές στο 19΄ ήταν αρκετό για την Ξάνθη που έφυγε νικήτρια από τα Χανιά. Επικράτησε 1-0 του Πλατανιά, έπειτα από τέσσερις σερί ήττες της στα Περιβόλια.

Το παιχνίδι ήταν εξ αρχής ενδιαφέρον με τους δύο προπονητές να προσπαθούν να επιβάλουν το ρυθμό τους.

Οι ακρίτες μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο άνοιξαν το σκορ στο 19΄ με κεφαλιά του Γιουνές. Ο Πλατανιάς δεν μπορούσε να βρει χώρου και είχε δύο σουτ. Το ένα το έκανε ο Μουνάφο στο 36΄ και το άλλο ο Γιακουμάκης με σουτ στο 45΄.

Δυναμικός ήταν στην επανάληψη ο Πλατανιάς έχοντας στην ενδεκάδα και τον Γουνδουλάκη, που τον βοήθησε στο επιτελικό κομμάτι. Στο 56΄ απείλησε με κεφαλιά του Μπανανά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Προσπάθησε με σέντρες να γίνει απειλητικός, όμως δεν μπόρεσε. Στο διάστημα αυτό οι ακρίτες αμύνονταν σωστά κρατώντας το αποτέλεσμα, παρά την πίεση χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες που άσκησαν οι γηπεδούχοι.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος (70΄ Ντιλαβέρ), Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς (46΄ Γουνδουλάκης), Τσουράκης (80΄ Ντίνας), Γιακουμάκης.

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Γουάλας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Νιέτο (77΄ Τριάδης), Καμαρά, Βασιλακάκης (69΄ Λάζιτς), Γιουνές (84΄ Ράνος).

Μεγάλο `διπλό` για Ξάνθη! Νίκησε τον Πλατανιά

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα