Μεγάλο ... τρίποντο στην Κέρκυρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ άλωσε την Κέρκυρα. Με ένα τρομερό… τούβλο του Βιδάλ στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» πήρε το γειτονικό ντέρμπι, επικρατώντας 1-0 της τοπικής ομάδας!

Εξ αρχής περιμέναμε ότι θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι και επιβεβαιωθήκαμε πλήρως. Ο ΠΑΣ έδωσε τη μπάλα στα πόδια των παικτών της Κέρκυρας και με το κλασσικό 3-5-2 έκλεινε τους διαδρόμους προς την εστία του Περιστερίδη, ενώ έψαχνε το γκολ στην κόντρα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είχαν καλή κυκλοφορία αλλά τα χάλαγαν στην τελική πάσα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 14ο λεπτό. Ο Ντιόγκο βρήκε τον Επστάιν λίγο έξω από την περιοχή, αυτός γύρισε στον Ντουαλά αλλά το πλασέ του τελευταίου ήταν αδύναμο και έδωσε την ευκαιρία στον Περιστερίδη να μπλοκάρει εύκολα. Δέκα λεπτά μετά, ο Ζορμπάς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και πέρασε λίγο άουτ, ενώ για να δούμε ακόμη μία φάση έπρεπε να φθάσουμε στο 43’. Ο Ζορμπάς σέντραρε από τα δεξιά, ο Ντιμιτρόφσκι έκανε την κεφαλιά αλλά δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε και δύο λεπτά μετά ο Αραμπατζής μπλόκαρε το σουτ του Κοζορώνη, στην πρώτη τελική του ΠΑΣ στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του ματς ήταν πολύ κακός. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν αυτή τη μία ευκαιρία που θα τους χάριζε το τρίποντο. Και ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να το πετύχει αυτό! Αφού η Κέρκυρα απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ, τα οποία ο Περιστερίδης… μάζευε εύκολα, ο Βιδάλ έδειξε στους αντιπάλους πως γίνεται! Ο Βραζιλιάνος έγινε κάτοχος της μπάλας και με ένα τρομερό τούβλο στο 80’, έβαλε σε θέση οδηγού τους Ηπειρώτες (1-0).

sport-fm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα