Ιβάν Σαββίδης: Θέλω να αναλάβω την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι είναι αποφασισμένος να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης. Με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ομάδας ξεκαθαρίζει ότι «Θέλω να είμαι ο πρόεδρος που θα οδηγήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ένα νέο, αναγεννημένο, καθαρό και υγιές ποδοσφαιρικό πλαίσιο στην Ελλάδα, μετά τις εκλογές της ΕΠΟ» και προσθέτει εμφατικά πως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν είναι μια ακόμη από τις επιχειρήσεις του.

«Η απόφασή μου αυτή έχει όμως και ουσιαστικό περιεχόμενο. Μπαίνουμε συνολικά σε μια νέα εποχή, με νέες προκλήσεις, νέους φίλους. Με την ακόμη πιο ισχυρή παρουσία μου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα είμαι εκείνος που θα αποκρούσει οποιαδήποτε προσπάθεια φθοράς της ομάδας», υπογραμμίζει ο Πόντιος επιχειρηματίας που αναλαμβάνει πρόεδρος του ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά από την ημέρα που απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, με τη δήλωσή του, γνωστοποίησε τους λόγους που τον ώθησαν να λάβει αυτήν την απόφαση και αναλύει το όραμα που έχει για την ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη δήλωση του Ιβάν Σαββίδη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα