Τελικό: Λεβαδειακός - Κέρκυρα 2 - 1

Ο Λεβαδειακός παίρνει μια σπουδαία νίκη, πρώτη για φέτος, επικρατώντας 2-1 της Κέρκυρας, με δύο τραγικά λάθη της άμυνας των φιλοξενούμενων να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα.

Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις

89' Γκολ για την Κέρκυρα! Με τον Αρναρέλη μειώνει σε 2-1

Ο Τουράμ αρχικά σουτάρει, ο Μοσχονάς αποκρούει ασταθώς, η μπάλα φτάνει στον αμαρκάριστο Αρναρέλη, από γύρισμα του Βενέτη, που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και βάζει «φωτιά» στα τελευταία λεπτά του ματς.

46' Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο

30' Γκολ για τον Λεβαδειακό για το 2-0

Νέα αμυντική αδράνεια της Κέρκυρας εκμεταλλεύτηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος. Η Ντιμιτρόφσκι έδιωξε πάνω στον επιθετικό των πράσινων, ο οποίος από δύσκολη θέση και με εξουδετερωμένο τον Κουτζαβασίλη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

20' ΓΚΟΛ για τον Λεβαδειακό, 1-0

 

«Δώρο» του άτυχου Κουτζαβασίλη το γκολ των γηπεδούχων! Ο Βενέτης γύρισε τη μπάλα στον τερματοφύλακα της Κέρκυρας, αυτός γλίστρησε, η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια και ο Τόνι Σίλβα δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει σε άδεια εστία.

Σέντρα στο ματς.

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με την Κέρκυρα για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Λεβαδειακός αναζητάει τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, μετά τις ήττες από Πλατανιά και Παναθηναϊκό, ενώ η Κέρκυρα ταξίδεψε... φουριόζα στην Λιβαδειά, μετά τη εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ. Στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί 1-0 από τον Πλάτανιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ο Λεβαδειακός θα παραταχθεί με τους Μοσχονά, Μίλιαζες, Μουλόπουλο, Ουόν, Μεντί, Μαχαίρα, Γιακουμάκη, Μάντζιο, Ζεζίνιο, Κουλιμπαλί και Σίλβα

Στον πάγκο έμειναν οι Δασκαλάκης, Τριποτσάρης, Μπελγκαζουανί, Καραχάλιος, Καλτσάς, Καραμπουέ, Μάγκας

Η Κέρκυρα, από την άλλη, θα ξεκινήσει με τους Κουτζαβασίλη, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτη, Γεωργίου, Ζορμπά, Γκόμες, Ντουάλα, Σιόντη, Επστάιν, Ντιόγκο και Τουράμ.

Στον πάγκο έμειναν οι Αραμπατζής, Αρναρέλης, Κοντός, Ανδρεόπουλος, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Νίκιτς.

Το ματς θα διευθύνει ο Τριαντάφυλλος Τίκας, με βοηθούς τους Δίπλαρη και Κασσαβέτη. Τέταρτος είναι ο Μήτσιος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα