Συλλυπητήρια ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Τα συλλυπητήρια τους για τον πρόωρο θάνατο της συζύγου του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακού έδωσαν οι ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Με ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός συλλυπήθηκε τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Αγγελόπουλο, για τον χαμό της συζύγου του.

Αναλυτικά η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Γιώργο Αγγελόπουλο για τον πρόωρο χαμό της συζύγου του, Ιωάννας. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους της».


Συλληπητήρια της ΠΑΕ ΑΕΚ σε Αγγελόπουλο


Στο πένθος της οικογένειας Αγγελόπουλου συμμετέχει και η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ. Η ΠΑΕ έστειλε συλληπητήρια στον Γιώργο Αγγελόπουλο για την απώλεια της συζύγου του.

H οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου βυθίστηκε στο πένθος λόγω του θανάτου της συζύγου του, Ιωάννας με την ΠΑΕ ΑΕΚ να εκφράζει τα συλληπητήριά της στον εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ολυμπιακού και συμμετέχει στο πένθος της οικογένειας Αγγελόπουλου για τον αδόκητο χαμό της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννας".


Συλλυπητήρια από ΠΑΟΚ σε Αγγελόπουλο
Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά της προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο για τον θάνατο της συζύγου του.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τη λύπη της για το χαμό της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου.

"O πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς και τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο για τον αδόκητο θάνατο της συζύγου του, Ιωάννας", ανέφερε το κείμενο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα