Η Μαρία Σάκκαρη μιλάει για τη μάχη με την Ουίλιαμς

Η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την πρόκριση της στο κυρίως ταμπλό του Γουίμπλετον, αλλά αυτό δεν της ήταν αρκετό.

Στο δρόμο της βρήκε μια εκ των κορυφαίων τενιστριών του κόσμου, την Βένους Ουίλιαμς και φρόντισε να διαψεύσει όσους θεωρούσαν ότι η παρουσία της στο παιχνίδι θα ήταν τυπική.

Η πρωταθλήτρια μας έχασε το πρώτο σετ, αλλά κέρδισε το δεύτερο και πάλεψε το τρίτο πριν το χάσει με 3-6 γκέιμς.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 και τον Δημοσθένη Γεωργακόπουλο, η Μαρία Σάκκαρη, αναφέρθηκε στο μέλλον της, «ήταν όνειρό μου από μικρή που την έβλεπα εκείνη και την αδελφή της, κάποια στιγμή να τις αντιμετωπίσω και χθες βρέθηκα στο ίδιο γήπεδο μαζί της και την έπαιξα στα ίσια, την κοίταξα στα μάτια».

Στα 21 της χρόνια η Μαρία βρίσκεται μέσα στις 100 κορυφαίες τενίστριες του κόσμου, αλλά τα όνειρα της δεν σταματούν εκεί, «στο μέλλον θα ήθελα να μπω μέσα στις πρώτες 30», δήλωσε και συμπλήρωσε, «ναι και γιατί όχι ακόμα πιο ψηλά».

Κι αν από τη μητέρα της δέχεται συμβουλές, το πάθος και το πείσμα στο παιχνίδι της, οφείλονται σε μεγάλο ποσοστό, όπως λέει η ίδια, στο γεγονός πως ζει μόνιμα στη Βαρκελώνη.

«Μου έκανε καλό το ότι ήμουν ανεξάρτητη, τα έκανα όλα μόνη μου, όταν ήμουν στο εξωτερικό και αυτό με βοήθησε πολύ και μέσα και έξω από το γήπεδο. Προφανώς και μου λείπει το σπίτι μου, αλλά η δουλειά μου είναι πάνω απ’ όλα».

antenna

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα