Copa America 2016: Στα προημιτελικά Αργεντινή και Χιλή

Στην προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα προκρίθηκαν η Χιλή και η Αργεντινή με την πρώτη να επικρατεί του Παναμά με 4-2 και τη δεύτερη που είχε ήδη προκριθεί να φτάνει εύκολα στη νίκη επί της Βολιβίας με 3-0.Η Αργεντινή «καθάρισε» εύκολα την Βολιβία με 3-0 και έκανε μία καλή προπόνηση ενόψει του προημιτελικού με την Βενεζουέλα.

Έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρώτη θέση στον όμιλο, ο Μαρτίνο έκανε μερικές αλλαγές στην 11αδα αλλά η Αργεντινή δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3/3 επικρατώντας της Βολιβίας με 3-0.

Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με τα τέρματα των Λαμέλα (13΄), Λαβέτσι (15΄) και Κουέστα (32΄) τελειώνοντας από νωρίς το ματς. Στην επανάληψη πέρασε στο ματς και ο Λιονέλ Μέσι, όμως οι Αργεντίνοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του προημιτελικού με την Βενεζουέλα.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Ρονκάγλια, Οταμέντι (75' Μαϊντάνα), Κουέστα, Φούνες Μόρι, Μπανέγα (46' Μπίγλια), Κρανεβίτερ, Λαβέτσι, Λαμέλα, Αγκουέρο, Ιγκουαΐν (46' Μέσι)

ΒΟΛΙΒΙΑ: Λάμπε, Σααβέδρα, Μελεάν, Σεντένο, Καμπρέρα, Γκουτιέρες, Άρσε (46' Ματσάντο), Σμέντμπεργκ Ντάλενς (85' Αλγαράνιας), Ασόγκουε, Κάμπος, Ντουκ (24' Ντι. Μπεχαράνο).

Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν Χιλή και Παναμάς στο τελευταίο παιχνίδι του 4ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα.

Η ομάδα του Χουάν Αντόνιο Πίτσι με πρωταγωνιστές τους Βάργκας και Σάντσεζ πήρε τη νίκη με 4-2 στο «Lincoln Financial Field» στην Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/6) και παράλληλα το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης, τερματίζοντας στη 2η θέση με 6 βαθμούς πίσω από την Αργεντινή. Έτσι, οι Χιλιανοί θα αντιμετωπίσουν το Μεξικό στην προημιτελική φάση.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, προβάδισμα στο σκορ πήρε ο Παναμάς στο 5’ με τον Καμάργκο, ωστόσο πριν την ανάπαυλα η Χιλή κατάφερε να πετύχει την ανατροπή με τα δύο τέρματα του Βάργκας στο 15’ και στο 43’. Στο 50’ ο Σάντσεζ σημείωσε το 3-1 για να μειώσει στο 75’ ο Αρόγιο σε 3-2, ωστόσο στο 89’ ο Σάντσεζ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΧΙΛΗ: Μπράβο, Χάρα, Βιντάλ (90’ Χερνάντεζ), Ίσλα, Ντίαζ, Φουενσαλίδα, Μέντελ (90’ Αντία), Βάργκας, Αραγκουΐζ, Μποσεζούρ (60’ Πους), Σάντσεζ

ΠΑΝΑΜΑΣ: Πενέδο, Λ. Ενρίκεζ, Μασάδο, Κούμιγκς, Μίλερ, Γκόμεζ, Α. Ενρίκεζ. Κουιντέρο (71’ Μπουιτράγο), Καμάργκο, Τεχάδα (46’ Τόρες), Νερς (46’ Αρόγιο)

Δ΄ όμιλος

Παναμάς-Βολιβία 2-1

Αργεντινή-Χιλή 2-1

Χιλή-Βολιβία 2-1

Αργεντινή-Παναμάς 5-0

Χιλή-Παναμάς 4-2

Αργεντινή-Βολιβία 3-0

Βαθμολογία

1. Αργεντινή 9 10-1

2. Χιλή 6 7-5

3. Παναμάς 3 4-10

4. Βολιβία 0 2-7

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα