Copa America 2016: Ζωντανή στο 10ο των καθυστερήσεων η Χιλή

Για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου η Χιλή νίκησε με 2-1 τη Βολιβία και διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

Όλα αυτά με.... το αμφισβητούμενο πέναλτι στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων με το οποίο κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Η κάτοχος του τροπαίου άνοιξε το σκορ στο 46’ με το σουτ του Αρτούρο Βιδάλ από το ύψος του πέναλτι, ωστόσο η Βολιβία ισοφάρισε στο 61’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάμπος.

Η φάση που έκρινε όμως τον αγώνα σημειώθηκε στο 90’+10’ όταν ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι για χέρι του Γκουτιέρες. Ο Βιδάλ ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-1 για τη Χιλή, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Έτσι, η «ρόχα» θα κυνηγήσει δύο αποτελέσματα, νίκη ή ισοπαλία, στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναμά, που γνώρισε την ήττα με 5-0 από την Αργεντινή.

ΧΙΛΗ: Μπράβο, Ίσλα (76’ Φουενσαλίδα), Μεδέλ, Χάρα, Μποσεχούρ, Βιδάλ, Ερνάντες, Αρανγκουίθ, Αλέξις Σάντσες, Πινίγια (58’ Βάργκας), Ορεγιάνα (58’ Πουτς)
ΒΟΛΙΒΙΑ: Λάμπε, Σααβέντρα, Εγκίνο, Έντουαρντ, Γκουτιέρες, Μπεχαράνο, Άρσε (54’ Ραμάγιο), Μέλεαν, Κάστρο (58’ Κάμπος), Σμέντμπεργκ-Νταλένσε, Ντουκ (82’ Βεϊσάγα)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα