Μαρία Σάκκαρη ολέ, είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό! Βίντεο

 

Με συνθήματα ποδοσφαιρικού... χρώματος, οι ομογενείς αποθέωσαν στην Αυστραλία τη Μαρία Σάκκαρη για την πρόκρισή της στον δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού open.

Η Μαρία Σάκκαρη βαδίζει σταθερά, με βήματα που μόνο στόχο έχουν να την φτάσουν στην κορυφή. Η νεαρή τενίστρια πέτυχε την 1η της νίκη σε κυρίως ταμπλό στο Αυστραλιανό Open και γέμισε όλους τους Έλληνες υπερηφάνεια. Η 20χρόνη τενίστρια νίκησε την Κινέζα αντίπαλο της με 6-4, 1- 6 και 6-3 και κέρδισε την ευκαιρία να φτάσει μέχρι εκεί που μόνο η ίδια έχει φανταστεί.

Η Μαρία Σάκκαρη γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1995 και είναι κόρη της Αγγελικής Κανελλοπούλου, πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που έπαιξε στο Ρολάν Γκαρός, και εγγονή του Δημήτρη Κανελλόπουλου. Υπάρχει, είναι εκεί το γονίδιο και η 20χρόνη δουλεύει πολύ σκληρά για να τελειοποιήσει. Με μόνιμη βάση την Ισπανία η Ελληνίδα τενίστρια προετοιμάζεται σκληρά για να αντιμετωπίσει τις καλύτερες.

Η οικογένεια μόλις διέκρινε το «μικρόβιο» και στην μικρή Μαρία θέλησε να της δώσει όλα τα εφόδια για μπορέσει να φτάσει τις πραγματικές τις δυνατότητες.

Μέχρι τα 12 της χρόνια την προπονούσε ο παππούς της, ο οποίος έχει βγάλει πολλούς μεγάλους αθλητές, αλλά η οικογένεια αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο η Μαρία να αρχίσει προπονήσεις με ξένους προπονητές ώστε να έχει τα καλύτερα εφόδια στον διεθνή ανταγωνισμό. Η νεαρή αθλήτρια παίρνει μέρος σε διεθνή τουρνουά από πολύ μικρή ηλικία και πια δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η Μαρία Σάκκαρη δηλώνει αποφασισμένη να θυσιάσει πράγματα για μια καριέρα στο τένις και φαίνεται ότι πήρε τα εφόδια, την πίστη της στις δυνατότητες της αλλά και την σκληρή της δουλειά και έχει βάλει στόχο να φτάσει τις κορυφαίες.

Η Αγγελική Κανελλοπούλου έχει καταφέρει κάτι μοναδικό για το Ελληνικό τένις, η Μαρία Σάκκαρη θαυμάζει την μητέρα της, την ευχαριστεί για τα γονίδια αλλά έχει δουλέψει πολύ για να χτίσει μια καριέρα που θα γράψει ιστορία. Ο δρόμος είναι μεγάλος και έχει δουλεία αλλά η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια είναι εκεί, ανάμεσα στις κορυφαίες και προσπαθεί να φτάσει στο υψηλότερο σημείο.

Η συνέχεια στο Αυστραλιανό Open

Η Μαρία από εδώ και πέρα θα έχει δύσκολο έργο αφού μπαίνοντας στις 64 καλύτερες αθλήτριες του τουρνουά καλείται να αντιμετωπίσει το Νο.11 της Παγκόσμιας κατάταξης και το Νο.10 του κυρίως ταμπλό, Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο (Ισπανία), η οποία επικράτησε στην πρεμιέρα της Βικτόρια Γκόλουμπιτς με 7-5, 6-4.

Η νεαρή τενίστρια μας κάνει για ακόμα μια φορά υπερήφανους σαν Έλληνες και δείχνει ότι με την σκληρή δουλεία τα όνειρα έχουν ταβάνι, μέχρι εκεί που εμείς τους βάζουμε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα