Τελικό: Ατρόμητος - Πλατανιάς 2 - 1

Τελικό στο Περιστέρι. Στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο Ατρόμητος

ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος έφυγε στην κόντρα, ο Λε Ταλέκ έστρωσε στον Ναπολεόνι και ο Ιταλός με πλασέ "γράφει" το 2-1. Στο 90' 1'.

Ημίχρονο στο Περιστέρι. Ατρόμητος - Πλατανιάς 1-1

42' ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο

Μετά από εκτέλεση κόρνερ και πρώτη κεφαλιά του Λε Ταλέκ, ο Μπίτολο βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά και με το κεφάλι ισοφάρισε σε 1-1.

34' ΓΚΟΛ για τον Πλατανιά

Λάθος στον άξονα από τους γηπεδούχους, ο Γουνδουλάκης πάσαρε στον Ράμος, ο οποίος έφτασε ανενόχλητος μέχρι την περιοχή και με ωραίο σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 1-0.
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ του Ατρόμητου και του Πλατανιά στο γήπεδο του Περιστερίου για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για τρίτη φορά σε διάστημα μιας εβδομάδας, με τα δύο προηγούμενα ματς (για κύπελλο και πρωτάθλημα) να έχουν λήξει χωρίς νικητή αλλά και σκορ.

Απόψε όμως θα προκύψει νικητής είτε στην κανονική διάρκεια είτε στην παράταση ή και στα πέναλτι, προκειμένου να γίνει γνωστή η πρώτη ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του θεσμού.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αρετόπουλος (Τρικάλων) με βοηθούς τους Απτόσογλου και Κουντουρέλη (Αθηνών) και 4ο τον Ευαγγέλου (Αθηνών)

Η ενδεκάδα του Ατρόμητου: Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Γοδόι, Μπάλλας, Λημνιός, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

Η ενδεκάδα του Πλατανιά: Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Δημήτρης, Βάντερσον, Μουνάφο, Γκνιάτιτς, Αποστολόπουλος, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Ράμος

Στον πάγκο του Ατρόμητου: Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Κοντοές, Μίλος Στόιτσεφ, Μπαστακός, Μπρίτο, Πίτου Γκαρσία.

Στον πάγκο του Πλατανιά: Κασωτάκης, Σκουλουδάκης, Ντίνας, Στανισάβλιεβιτς, Ιτούα, Ανγκούλο, Μιλούνοβιτς.

περισσότερα στο pamesports

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα