Σαββίδης: Το 2015 γίναμε σοφότεροι

Μήνυμα αγάπης στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας του αλλά και της χώρας έστειλε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, επισημαίνοντας παράλληλα την διαπίστωση πως στο 2015 «γίναμε σοφότεροι, αποκτήσαμε μια νέα ματιά στις βασικές ανθρώπινες αξίες».

Το μήνυμα του ομογενή επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος! Τελειώνει μια δύσκολη χρονιά, το 2015. Ενα έτος που θα μείνει στη μνήμη μας για τα σημαντικά γεγονότα στη χώρα μας, αλλά και για όσα συνέβησαν στον υπόλοιπο κόσμο.

Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου που τελειώνει μάθαμε πολλά. Γίναμε σοφότεροι, αποκτήσαμε μια νέα ματιά στις βασικές ανθρώπινες αξίες, την ειρήνη, την αγάπη και την πίστη στο Θεό, αξίες που δυστυχώς, αποτελούν στις μέρες μας κάτι σπάνιο και ασύνηθες.

Παρά την κλιμάκωση των στρατιωτικών συγκρούσεων, την αύξηση της επιθετικότητας παγκοσμίως και την ένταση στον πολιτικό χώρο, εύχομαι σήμερα να μην μπουν στην ψυχή σας, ο φόβος, ο πόνος και το μίσος, αλλά η καρδιά σας να μείνει ανοιχτή σε κάθε καλό, να φέρετε φως και να δείξετε έλεος. Ειλικρινά εύχομαι σε σας και στις οικογένειές σας καλή υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και ευτυχία. Είθε τα σπίτια σας να είναι γεμάτα ευημερία, χαρά και ευχαρίστηση. Καλές γιορτές! Χρόνια πολλά!

Με τις καλύτερες ευχές».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα