Οι τραυματιοφορείς της Λάρισας ... και το "θύμα" της υπόθεσης!

Οι τραυματιοφορείς της Λάρισας .... έγιναν θέμα σε όλο τον κόσμο!

Για την ιστορία, το παραπάνω συμβάν έγινε το περασμένο Σάββατο στον αγώνα Λάρισας - Εργοτέλη για τη δεύτερη κατηγορία και έκτοτε έχει γίνει θέμα σε πολλά δίκτυα ανά την Ευρώπη. Guardian, Metro και Eurosport, Telegraph και τελειωμό δεν έχει.

Το "θύμα" της υπόθεσης, ήταν ο παίκτης Κουρής του Εργοτέλη ο οποίος δήλωσε, όπως αναφέρει το cretalive:

"Δεν έκανα θέατρο. Χτύπησα, όχι σοβαρά, αλλά πονούσα και δεν μπορούσα να σηκωθώ κατευθείαν. Αισθάνθηκα την ανάγκη να περιμένω τον φυσιοθεραπευτή. Εκείνη τη στιγμή ήρθε ο αρχηγός της Λάρισας, ο Μπανούσης, με τράβηξε από τη φανέλα και μου έλεγε να σηκωθώ, ότι από την αρχή κάναμε καθυστερήσεις και άλλα τέτοια πράγματα. Οι δύο κύριοι που μπήκαν ως τραυματιοφορείς δεν ξέρω με τι διαπίστευση ήταν στο γήπεδο.

Δεν ήταν η δουλειά τους αυτή. Μπήκαν στο γήπεδο χωρίς την άδεια του διαιτητή. Φανταστείτε πως έφτασαν πριν τους γιατρούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Με έπιασαν με το που ήρθαν, με έβριζαν. Όταν πήγα να σηκωθώ, με έπιασε ο ένας από τον ώμο και με πέταξε στο φορείο. Καθώς με μετέφεραν, έπεσε ο ένας κάτω, κάτι που πάντως μπορεί να συμβεί και σε κανονικό τραυματιοφορέα. Όμως αμέσως μετά με έβριζαν ξανά, ο ένας μάλιστα με μούντζωσε και όταν έφτασαν εκτός γηπέδου με πέταξαν σαν σακί με πατάτες".

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα