Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα και έκανε ακόμη ένα βήμα για τον τίτλο

Με ηγέτη ξανά τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες που άνοιξε το σκορ και δημιούργησε άλλα δύο γκολ, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα την Κέρκυρα με 3-0 και έκανε ακόμη ένα βήμα για τον τίτλο.Ο Τσόρι άνοιξε το σκορ στο 11 και από δικές του εκτελέσεις κόρνερ μπήκαν τα δύο επόμενα τέρματα από τον Μποτία και τον Χάρα, γιατους οποίους ήταν τα παρθενικά τους στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα ο Αργεντινός άσος πέτυχε κι άλλο ένα γκολ που κακώς ακυρώθηκε, ενώ αποθέωθηκε από τον κόσμο της ομάδας του όταν έγινε αλλαγή στο 62.Η Κερκυρα δεν φανηκε επιθετικά παρα μονο με το δοκάρι του Γκόμες στο φινάλε.

Το τελικό 3-0 ήταν μικρό για να απεικονίσει την καθολική υπεροχή του Ολυμπιακού που πέτυχε την τρίτη στη σειρά νίκη του στο πρωτάθλημα (και τέταρτη αν βάλουμε και το ματς με την ΑΕΚ) δίχως να δεχτεί γκολ. Και σίγουρα το πρώτο ημίχρονο του σημερινού αγώνα ήταν το καλύτερο που έχουν κάνει οι ερυθρόλευκοι με τον Περέιρα στον πάγκο.Ο Ολυμπιακός είχε 16 τελικές στο πρώτο μέρος, οι μισές προς την εστία, σε μια εντυπωσιακή και επιβλητική εμφάνιση.

Πέτυχε...μόνο δύο γκολ, με τον Τσόρι στο 11 και τον Μποτία στο 26, αλλά θα μπορούσε τουλάχιστον άλλα τρία.Ο Ντομίνγκες άνοιξε το σκορ για τρίτο στη σειρά ματς, όπως είχε κάνει και με Ξάνθη και Αστέρα.

Εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, οι Σιόβας και Βενέτης δεν βρήκαν την μπάλα η οποία κατέληξε στη γωνιά του Κουτζαβασίλη.Το 2-0 έγινε στο 26, με τον Τσόρι να εκτελεί κόρνερ, τον Σιόβα να στέλνει την κεφαλιά στο δοκάρι και στην επιστροφή τον Μποτία με κοντινό σουτ να βάζει το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε αυτό το χορταστικό και ολοκληρωτικό πρώτο μέρος, ακυρώθηκε κακώς από τον βοηθό Ποντίκη γκολ του Τσόρι στο 39 καθώς δεν ήταν οφσάιντ όταν πήρε την μπαλιά του Ντοσεβί, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Χάρα αστόχησε προ κενής εστίας μετά την ασίστ του Φορτούνη. Ο Αργεντινός είχε κοντινή άστοχη κεφαλιά στο 12, ενώ ευκαιρίες έχασαν και οι σούπερ κινητικοί Φορτούνης και Ομάρ.

περισσότερα στο pamesports.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα