Super League: Skoda Ξάνθη - Πλατανιάς 0 - 0

Η Ξάνθη ήταν ανώτερη, έχασε πολλές και καλές φάσεις για να προηγηθεί, αλλά τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Πλατανιά στο 6'

A' Ημίχρονο: Με λανθασμένη απόφαση άρχισε το ματς, κι αυτή το λάθος κόστισε στον Πλατανιά το προβάδισμα καθώς το γκολ του Γουνδουλάκη ήταν καθ όλα νόμιμο. Η μπαλιά έγινε προς τον Μιλούνοβιτς, αλλά ο βοηθός σήκωσε άμεσα οφ σάιντ ενώ ο επιθετικός του Πλατανιά άρχισε την προσπάθεια του από την ίδια ευθεία με τον αμυντικό. Πάντως, η Ξάνθη δεν άργησε να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού Είχε τις περισσότερες φάσεις και έφτασε κοντα΄στο γκολ με τον Βάλτερ στο 10', με την κεφαλιά του Καπετάνου στο 27' και την κεφαλιά του Βασιλακάκη στο 33'. Ένα σουτ του Γουνδουλάκη στο 17' ήταν φάση από πλευράς Πλατανιά που έδιωξε δύσκολα ο Κυριακίδης που έσπασε την μονοτονία των επιθέσεων από πλευράς Ξάνθης.

Β' Ημίχρονο: Η Ξάνθη συνέχισε να είναι ανώτερη από τν αντίπαλό της και να απειλεί, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 67' το σουτ του Καπετάνου από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ, ενμώ στο 74' ο Ολιμπά κατέβασε την προσπάθεια του Μπέρτου μετά από ωραία προσπάθεια. Στο 81' ο Κεπατάνος από διαγώνια θέση προσπάθησε να νικήσει χωρίς επιτυχία τον τερματοφύλακα του Πλατανιά. Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 89' με το μονοκόματο σουτ του Λουσέρο, να περνάει ψηλά άουτ΄.

Που κρίθηκε: Στην αστοχία των παικτών της Ξάνθης. Δεν ήταν καλοί στην τελική προσπάθεια και το πλήρωσαν.

Παίκτης από χρυσάφι: Ο Ολιμπά! Όποτε χρειάστηκε να επέμβει ο τερματοφύλακας του Πλατανιά, καθάρισε τις φάσεις, χωρίς προβλήματα.

Η σφυρίχτρα: Ένα σημαντικό λάθος έκανε το τρίο με την μη κατακύρωση του γκολ που σημείωσε ο Γουνδουλάκης στο 6'. Ξεκάθαρα καλύπτεται ο Μιλούνοβιτς στην αρχή της φάσης όταν ο βοηθός σηκώνει σημαία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα