Πλατανιάς - Ατρόμητος, 0 - 0

Iσόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ατρόμητο, που διεξήχθη την Πέμπτη στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο δεν είχε την κλασική ευκαιρία για κάποια από τις δύο ομάδες, παρ' όλα αυτά ο ρυθμός του ήταν γρήγορος, με τον Πλατανιά να μπαίνει πιο δυνατά, αλλά στη συνέχεια οι Περιστεριώτες ισορρόπησαν και ήταν πιο απειλητικοί.

Στο 6΄ το σουτ του Τόρες από καλή θέση ήταν άστοχο, ενώ στο 14΄ ήταν η σειρά των «κυανόλευκων» να πλησιάσουν με αξιώσεις στην περιοχή των γηπεδούχων, αλλά η κεφαλιά του Παπάζογλου δε βρήκε το στόχο της.

Νέα καλή στιγμή για τους Χανιώτες στο 20΄, όταν ο Ιτούα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή,
ωστόσο, η κεφαλιά του έφυγε άουτ. Η πιο αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο σημειώθηκε στο 31΄, με τον Παπάζογλου να αστοχεί από πολύ κοντά. Δύο λεπτά νωρίτερα ο σέντερ φορ του Ατρομήμτου βρήκε δίχτυα με κεφαλιά, αλλά σωστά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Η πρώτη κλασική ευκαιρία των γηπεδούχων στο παιχνίδι ήρθε στο 60΄ με την κεφαλιά του Τόρες να διώχνει λίγο πριν τη γραμμή ο Δημούτσος, ενώ ο Γκορμπούνοφ ήταν εξουδετερωμένος. Σε γενικές γραμμές το δεύτερο μέρος ήταν πιο «φτωχό» σε φάσεις, ενώ μετά το 75΄ οι δύο ομάδες κοίταξαν περισσότερο πως θα διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνά τους και λιγότερο στο πως θα επιτεθούν.

Ο Πλατανιάς, πάντως, θα μπορούσε να «κλέψει» το «τρίποντο» στο 90΄, όταν ο Μιλούνοβιτς βγήκε απέναντι από τον Γκορμπούνοφ, αλλά καθυστέρησε να πλασάρει και τον πρόλαβε ο Κατσουράνης. Η «απάντηση» από τον Ατρόμητο ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με το Μπάλλα να αστοχεί από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση στην περιοχή.

Πλατανιάς-Ατρόμητος 0-0

Κίτρινες: Δημήτρης, Μπανανά - Νάστος, Δημούτσος

Πλατανιάς (Γ.Χριστόπουλος):
Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά (68΄ Μαχαμάτ), Τετέ, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Μπεριάν (71΄ Μενδρινός), Τσουράκης (83΄ Ζαραδούκας), Μιλούνοβιτς, Τόρες

Ατρόμητος (Σα Πίντο):
Γκορμπούνοφ, Κούρος, Φυτανίδης, Αγκουάζι, Γεωργίου (66΄ Καραμάνος), Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία (90΄+2 Ναπολεόνι), Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Δημούτσος (81΄ Μπάλλας), Παπάζογλου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα