Στον Κριστιάνο Ρονάλντο η Χρυσή Μπάλα για το 2014

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη στην καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο νικητής της Χρυσής Μπάλας. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη για το 2014.

«Θέλω να συνεχίσω να κατακτώ τίτλους για την ομάδα μου, την μητέρα μου, τον πατέρα μου, τον γιο μου», δήλωσε ο Ρονάλντο φανερά συγκινημένος.

Υποψήφιοι για την «Χρυσή Μπάλα» ήταν οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάνουελ Νόιερ και Λιονέλ Μέσι.

«Θα ήθελα και οι τρεις να παίζαμε μαζί στην ίδια ομάδα», ήταν το σχόλιο του Κριστιάνο Ρονάλντο!!!
«Αυτά που έκανε φέτος ο Κριστιάνο είναι εντυπωσιακά. Έκανε μία θεαματική σεζόν», παραδέχθηκε ο Αργεντινός άσος και στη συνέχεια άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του: «Δεν ξέρω που θα παίζω τη νέα σεζόν. Στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν σε ένα βράδυ».
Ρονάλντο: «Ευχαριστώ τον εαυτό μου την οικογένεια μου, τη μητέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ψήφισαν για μένα, τον προπονητή, τον πρόεδρο τους συμπαίκτες μου. Ήταν μια αξέχαστη χρονιά. Να κερδίσεις αυτό το τρόπαιο είναι κάτι μοναδικό. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω προσπαθώντας να κερδίσω περισσότερους τίτλους για την μητέρα μου, τον πατέρα μου, την οικογένειά μου. Θέλω να πω στους Πορτογάλους ότι ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα κερδίσω αυτό το τρόπαιο τρεις φορές. Θέλω α ευχαριστήσω όλους εσάς που με ανεβάσατε σε αυτή σκηνή!»
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα