Καρεμπέ: Ο Ρονάλντο θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα

Tην πεποίθησή του ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας» εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο σύμβουλος Στρατηγικής επί διεθνών θεμάτων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, παραμένει εξέχουσα ποδοσφαιρική προσωπικότητα παγκοσμίως και δεν είναι τυχαίο πως κλήθηκε να σχολιάσει στο επίσημο site της FIFA αμέσως μετά την ανακοίνωση της τελικής τριάδας.

Τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς θα διεκδικήσουν ο Μανουέλ Νόιερ (ο μόνος τερματοφύλακας που έχει πάρει το βραβείο ήταν ο Λεβ Γιασίν το 1963) και οι... συνήθεις ύποπτοι, νικητές τα τελευταία έξι χρόνια, Ρονάλντο και Μέσι.

«Ποιος θα νικήσει; Είναι δύσκολο να πούμε. Ο Νόιερ πήρε το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γερμανία, οι άλλοι δύο παίζουν στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα και κερδίζουν συνεχώς το βραβείο από το 2008. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διέλυσε όλα τα ρεκόρ στα στατιστικά και έβαλε απίθανα γκολ.

Κι ο Μέσι το ίδιο, αλλά θεωρώ πως θα κερδίσει ο Ρονάλντο. Στην περσινή σεζόν ήταν ασταμάτητος, αλλά παραμένει σε φοβερή κατάσταση, κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Ο Μέσι είχε βέβαια τον τραυματισμό που τον άφησε λίγο πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα