Έγιναν τα αποκαλυπτήρια της φανέλας που θα φορέσει η εθνική ομάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του καλοκαιριού.
Η αθλητική εταιρία που ντύνει τα τελευταία χρόνια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, παρουσίασε τη φανέλα σε σπέσιαλ εκδήλωση.
Το παρών έδωσε ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Φερνάντο Σάντος, αλλά και διεθνείς άσοι. Επίσης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος και ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς.
«Η νέα φανέλα είναι εξαιρετική, ελπίζουμε όλοι να την αγαπήσετε και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας ευατό», είπε ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Γνωρίζω τους παίκτες, γνωρίζω πώς σκέφτονται. Αυτή η φανέλα αν χρειαστεί, θα ματώσει. Είναι φανέλα τιμής και υπερηφάνειας».
Διαβάστε ακόμα: Γιαννακόπουλος: «Θα μιλήσω στη γλώσσα που καταλαβαίνετε»




