Σημαντική νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 1068 άτομα
Σημαντική νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα

Εμφάνιση πρωταθλητή πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στην «Τούμπα», ο οποίος επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα του Παναθηναϊκού με 1-0 από τον Λεβαδειακό. Με τα γκολ του Αμπντούν στο 5’ και του Μιραλάς στο 18’ οι «ερυθρόλευκοι» πλησίασαν στους δύο βαθμούς τους «πράσινους». Από το 76΄ ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Λάζαρ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-2 (Nova1)

Γκολ: 5' Αμπντούν, 18' Μιραλάς

Κίτρινες κάρτες: Σταφυλίδης, Γκαρσία, Φωτάκης - Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ

Κόκκινες κάρτες: 76' Λάζαρ

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Λίνο, Κατσικάς (11' Μπαλάφας), Μαλεζάς, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (80' Ρομπέρ), Αθανασιάδης (38' Ίβιτς).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μοντέστο, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Ιμπαγάσα (62' Τοροσίδης), Αμπντούν (88' Χολέμπας), Μιραλάς (77' Καζίμ), Τζιμπούρ.

Διαβάστε ακόμα: Καταγγελία αθλήτριας: Oδήγησε τον πρώην σύντροφό της στο δικαστήριο για ασέλγεια στην κόρη της

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα