Αυτό το σκυλί έπαθε το σοκ της ζωής του: Δείτε τι του έκανε ο ιδιοκτήτης του

13-11-15 | Viral

Αυτό το σκυλί πήρε μία τρομάρα, αλλά ήταν η πιο ευχάριστη στη ζωή του. Ο ιδιοκτήτης του που έλειπε για καιρό κρύφτηκε. Τι έγινε μόλις τον είδε; Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί...

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και το βίντεο που ακολουθεί είναι η μεγαλύτερη απόδειξη. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας την αντίδραση ενός σκύλου όταν αντίκρισε μετά από αρκετό καιρό τον ιδιοκτήτη του.

Ο άνδρας σκαρφίστηκε μια φάρσα, προκειμένου να δει αν θα τον αναγνωρίσει η σκυλίτσα του, η Fizz. Γι αυτό το λόγο, έστησε μια κάμερα στην αυλή του σπιτιού, για να καταγράψει το περιστατικό. Στην συνέχεια, σκεπάστηκε με μια κουβέρτα, προκειμένου να δει αν θα τον αναγνωρίσει αμέσως.

Όταν η σκυλίτσα μπαίνει στην αυλή, βλέπει κάτι το ασυνήθιστο. Μυρίζοντας το χώρο και πλησιάζοντας την καφέ κουβέρτα για να δει τι κρύβεται από κάτω, αντιλαμβάνεται γρήγορα ότι η μυρωδιά είναι αρκετά γνώριμη. Η έκπληξη που την περίμενε δεν μπορούσε να την αφήσει ασυγκίνητη. Όπως θα δείτε και εσείς, η Fizz κουνάει την ουρά της, μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά της, και προσπαθώντας να τον αγκαλιάσει.
Δείτε το βίντεο στο viralnet.gr