Θεσσαλία

Διαρρήκτης - αναρριχητής στο Βόλο

Ροήλ Μ.
16-10-08

Μία ακόμη κλοπή από δράστη- αναρριχητή την στιγμή που ο ένοικος κοιμόταν, σημειώθηκε την προχθεσινή νύχτα στο Βόλο. Για διάστημα τριών περίπου μηνών δεν είχε καταγγελθεί ανάλογο περιστατικό, ωστόσο διαρρήκτης - αναρριχητής «κτύπησε» και πάλι.

Ο δράστης μπήκε στο σπίτι από παράθυρο και αφαίρεσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες, ενώ φεύγοντας πήρε μαζί του τα κλειδιά του σπιτιού και του οχήματος του παθόντος. Το θύμα, δυστυχώς όπως όλα δείχνουν, άργησε να αντιληφθεί την κλοπή και αργά το μεσημέρι διαπίστωσε ότι ο δράστης είχε κάνει χρήση των καρτών του, από τις οποίες πήρε 3.400 ευρώ.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε γύρω στις 12 χθες το μεσημέρι στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, που διενεργεί προανάκριση για τον εντοπισμό του δράστη.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ