Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχία πως κόλλησε κορoνοϊό από τον Κάρολο

10-02-22 | Κόσμος

Οι Βρετανοί ανησυχούν για την Βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας  συναντήθηκε πρόσφατα με τον γιο της Πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος νόσησε για δεύτερη φορά με κορονοϊό.

Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς ο πρίγκιπας συναντήθηκε με τη βασίλισσα, ωστόσο ο Κάρολος επισκέφθηκε την Τρίτη στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου μένει αυτή τη στιγμή η Ελισάβετ.

 Ο Κάρολος συνήθως χαιρετάει τη μητέρα του δημόσια με ένα φιλί στο χέρι και ένα φιλί στο μάγουλο. Η 95χρονη βασίλισσα έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου τον περασμένο Μάρτιο, ενώ είναι πιθανό να έχει κάνει και την αναμνηστική δόση. Η ανησυχία, ωστόσο, για την υγεία της εντείνεται λόγω της ηλικίας της.

Πηγή από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δήλωσε στη mirror.co.uk, ότι η βασίλισσα δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα του ιού, ωστόσο, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει εάν η μονάρχης έχει Covid.

 Η πηγή πρόσθεσε ότι η κατάσταση θα συνεχίσει να παρακολουθείται, αλλά δεν θα δοθεί τρέχον σχόλιο για την υγεία της Ελισάβετ.

Fears for Queen as Palace refuse to say if she has Covid after Charles meeting https://t.co/6SZivLot65 pic.twitter.com/53PW1YVIaP

— Mirror Royal (@MirrorRoyal) February 10, 2022