Τρόμος στο Λονδίνο: Aνδρας μαχαίρωσε στο στήθος επιβάτη σε σταθμό τρένων

02-10-18 | Κόσμος

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος τραυματίστηκε την Τρίτη επίθεση αγνώστου σε πολίτες στον σταθμό των τρένων Χάκνι Σέντραλ, στο ανατολικό Λονδίνο. Ο δράστης κράδαινε μεγάλο μαχαίρι προκαλώντας πανικό στο σταθμό.

Ασθενοφόρο παρέλαβε τον τραυματία, που φέρνει τραύμα στο στήθος, και τον διακόμισε σε κοντινό νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Μέχρι στιγμής, είναι άγνωστο αν ο δράστης έχει ψυχολογικά προβλήματα ή πρόκειται για κάποια τρομοκρατική επίθεση. Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν πως ο δράστης φαινόταν «τρελαμένος» και πως φώναζε: «Θα σας σκοτώσω όλους»!

 

Avoid Hackney Central. Some guy just pulled out a knife on my overground train and the staff are saying he stabbed someone. Absolutely terrifying. #HackneyCentral pic.twitter.com/tSwX4250i5

— Joe Street (@joestreet18) 2 Οκτωβρίου 2018


Όσοι έχουν μιλήσει είτε στα ΜΜΕ είτε μέσω social media, είναι έντρομοι. Λένε ότι ο δράστης μαχαίρωσε έναν άνδρα με το -περίπου- 30 εκατοστών μαχαίρι που κρατούσε.

Μια ακόμη αυτόπτης μάρτυρας, η 29χρονη Leon Bruff, ήταν στο ίδιο βαγόνι με τον δράστη. Δηλώνει πως πανικόβλητοι επιβάτες «έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλον προσπαθώντας να ξεφύγουν από τον μανιακό«.

Επίσης πρόσθεσε ότι ο δράστης έλεγε: «Μην τα βάζετε μαζί μου, θα σας σκοτώσω όλους»!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό, ενώ το θύμα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του δεν έχει γίνει γνωστή.

eleftherostypos