Σκοτώθηκε πέφτοντας από το παράθυρο οίκου ανοχής

24-03-17 | Κόσμος

Πρόκειται για τον 32χρονο Sandro Hofer που τραυματίστηκε θανάσιμα πέφτοντας στο πεζοδρόμιο, μπροστά στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του.

Η γυναίκα του επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του γράφοντας: «Ο θεός μπορεί να πάρει κι εμένα τώρα, αν θέλει, το κρεβάτι μου είναι άδειο, το σπίτι μου είναι άδειο, η ζωή μου είναι άδεια».

Η αστυνομία της Ζυρίχης διερευνά το εάν ο θάνατός του ήταν ατύχημα, αυτοκτονία ή έγκλημα. Εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και δεν έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια. Οι δύο Ρουμάνες εργαζόμενες στον οίκο ανοχής κρατήθηκαν, ανακρίθηκαν κι αφέθηκαν ελεύθερες.

Η γυναίκα του ανέφερε πως ο άνδρας της πιθανώς βρισκόταν στον οίκο ανοχής μεταφέροντας ουσίες παρά ως πελάτης και δεν απέκλεισε να χρησιμοποιούσε και ο ίδιος κάποιες ουσίες.

Ανέφερε επίσης πως πριν από δύο εβδομάδες είχε θελήσει να πηδήξει από το παράθυρο. Ο Hofer είχε κερδίσει το 2013 στον διαγωνισμό Arno, που πήρε το όνομά του από τον Arnold Schwarzenegger, και σχεδίαζε να ανοίξει το δικό του fitness centre τον Απρίλιο.

cnn