Η πρώτη Πράσινη Παρασκευή στην ιστορία της Αμερικής

28-11-14 | Κόσμος

Η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη αποκαλείται στην Αμερική Black Friday και είναι στην ουσία μια μέρα με πολύ καλές εκπτώσεις που εγκαινιάζει τη χριστουγεννιάτικη αγορά.
Οι υπεύθυνοι των καταστημάτων μαριχουάνας, στις πολιτείες που η χρήση του έχει νομιμοποιηθεί σκέφτηκαν να μπουν στο χορό των προσφορών για την πρώτη Πράσινη Παρασκευή στην ιστορία της Αμερικής, με μοναδικές εκπτώσεις σε μαριχουάνα και προϊόντα με το μαλακό ναρκωτικό.

Την ιδέα σκέφτηκαν οι καταστηματάρχες στο Κολοράντο, προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, αφού η νομοθεσία για διαφήμιση τέτοιων προϊόντων είναι πολύ αυστηρή και περιορισμένη. Έτοιμα τσιγαριλίκια από 1 δολάριο μόλις και μια σειρά από δεκάδες γλυκά με... μυστικό συστατικό την κάνναβη, ακόμη και σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου ήταν μόνο μερικές από τις "πράσινες" προσφορές.

Από το Γενάρη που νομιμοποιήθηκε η ινδική κάνναβη, η αγορά έχει βρει εκατοντάδες τρόπους να πλασάρει το ναρκωτικό. Ακόμη και με τη χρήση αυτόματων πωλητών.

Τα καταστήματα στις πολιτείες που έχουν την άδεια να πωλούν μαριχουάνα, κατασκευάζουν από μπράουνις με μαριχουάνα, μέχρι πράσινα, γλυκά cupcakes με το ίδιο συστατικό.
Πηγή: news247.gr