Οι υποψίες για τη δολοφονία του δασκάλου οδήγησαν σε ένα 17χρονο μαθητή ο οποίος και συνελήφθη. Το περιστατικό συνέβη στη Σερβία.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας του Βελιγραδίου, πρόκειται για έναν νεαρό, ο οποίος "ήταν γνωστός στην αστυνομία" ως μέλος μιας τοπικής ναρκω-συμμορίας, με δράση στη συνοικία Μπόρτσα του Βελιγραδίου. Ο μαθητής αγόραζε ναρκωτικά από τον δάσκαλο και στη συνέχεια τα πωλούσε σαν "βαποράκι" .
Ο νεαρός ήταν προπονητής σε τοπικό σύλλογο καράτε και, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, "δημοφιλής μεταξύ των παιδιών". Μάλιστα, λέγεται ότι συμμετείχε σε διάφορες σχολικές δραστηριότητες και προγράμματα, εκ των οποίων το ένα έφερε τον τίτλο: "Σχολεία απαλλαγμένα από βία και ναρκωτικά".
Ο 17χρονος είχε ξανά απασχολήσει την αστυνομία και πέρυσι για εμπλοκή σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών αλλά δεν είχαν βρεθεί εναντίον του στοιχεία , γι' αυτό και αφέθηκε ελεύθερος.