Κόσμος

Νεκρή υπάλληλος ζωολογικού κήπου από επίθεση τίγρης

Zougla.gr
25-05-13

Μια υπάλληλος βρετανικού ζωολογικού κήπου, υπέκυψε στα τραύματα που της προκάλεσε μια τίγρης, στο κέντρο άγριων ζώων στο South Lakes Park της νοτιοδυτικής Αγγλίας.

Η 24χρονη Σάρα Μακλέι, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας, ήταν κοντά στην περίφραξη όπου βρίσκονται τα άγρια αιλουροειδή, όταν δέχτηκε την επίθεση από την τίγρη η οποία της προκάλεσε ακρωτηριασμό.
Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά της.

Η αστυνομία είπε ότι η τίγρης μετά την επίθεση κλειδώθηκε από τους υπεύθυνους στο κλουβί της και ότι το κοινό δεν τέθηκε σε κίνδυνο κατά τη διάρκεια του τραγικού γεγονότος.

Ο ζωολογικός κήπος έκλεισε αμέσως μετά το γεγονός και η διεύθυνση ζήτησε από τους επισκέπτες να εγκαταλείψουν την περιοχή. Η αστυνομία και οι τοπικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διευκρινιστούν οι συνθήκες του τραγικού συμβάντος.