Θεσσαλονίκη: Χρωστάω τη ζωή μου στους γιατρούς λέει η εθελόντρια που την δάγκωσε οχιά

09-06-23 | Κοινωνία

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έδωσε η 39χρονη εθελόντρια από τη Θεσσαλονίκη μετά το δάγκωμα οχιάς σε σχολείο. Η γυναίκα που κλήθηκε στο σχολείο να πιάσει το φίδι, αμέσως μετά το δάγκωμά του, έπαθε αναφυλακτικό σοκ. Η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί ραγδαία αλλά τελικά τα κατάφερε. «Οι προσευχές και οι ευχές του κόσμου και των φίλων μου με γύρισαν πίσω» είπε η εθελόντρια.

Μιλώντας αποκλειστικά η 39χρονη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την περιπέτεια που πέρασε τόνισε: «Δέχθηκα δάγκωμα από ένα ζώο. Αγαπώ όλα τα ζώα, έτσι έχω μάθει από την οικογένειά μου. Θυμάμαι πάντα τον πατέρα μου, με ένα τσουβάλι τροφή, να ταΐζει όλα τα αδέσποτα σκυλιά και γατιά. Έχω έτσι μάθει και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει», δήλωσε αρχικά η 39χρονη, ξεκαθαρίζοντας στη συνέχεια ότι δεν είναι ούτε ερπετολόγος, ούτε βιολόγος, αλλά εθελόντρια.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς, το ΕΚΑΒ, τον γιατρό που με διασωλήνωσε, τους γιατρούς στο Παπανικολάου, που παρά τις ελλείψεις που έχουν, δίνουν το 200% του εαυτού τους για να μας βοηθήσουν. Σε αυτούς τους ανθρώπους χρωστάω τη ζωή μου», πρόσθεσε και ζήτησε ενίσχυση του προσωπικού στο σύστημα Υγείας.

πηγή: newsbeast.gr