Πανελλήνιες 2023 - ΕΠΑΛ: Ηλεκτροτεχνία, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης. Θέματα

09-06-23 | Κοινωνία

Με μαθήματα ειδικότητας συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή, οι Πανελλήνιες 2023 για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι εξετάζονται στα εξής μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο - Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία - Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Σημειώνεται, ότι οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα ολοκληρώσουν την εβδομάδα των εξετάσεων αύριο, Σάββατο, με τα μαθήματα: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών.

Το madata.gr  όπως κάθε χρόνο θα δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις τους καθ' όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων 2023.

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ 2 πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ-ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ πατήστε εδώ

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για τις Πανελλήνιες 2023
Αναλυτικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι ημερομηνίες που ενδιαφέρουν τους υποψήφιους, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας, έχουν ως εξής:

Τετάρτη 28 ή Πέμπτη 29 Ιουνίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η έκδοση βαθμολογιών στα μαθήματα Γενικής Παιδείας. Οι βαθμοί θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΕΔΩ https://results.it.minedu.gov.gr/ και σταλούν στους υποψήφιους μέσω μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο.
Τετάρτη 5 ή Πέμπτη 6 Ιουλίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η έκδοση βαθμολογιών στα ειδικά μαθήματα. Οι βαθμολογίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα (ΕΔΩ) https://results.it.minedu.gov.gr. Επίσης, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον είχαν ήδη αιτηθεί σχετικά στο gov.gr.
Μέχρι Δευτέρα, 17 Ιουλίου, θα έχουν διορία οι υποψήφιοι να υποβάλουν το Μηχανογραφικό 2023 για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ ή το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ.) για την εισαγωγή τους σε Δημόσια ΙΕΚ.
Στο διάστημα 26-28 Ιουλίου αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ονόματα των επιτυχόντων στα ΑΕΙ