Άνω Λιόσια: Σκυλιά κατασπάραξαν γυναίκα - Βρέθηκε νεκρή σε χαντάκι από τον αρραβωνιαστικό της

15-04-23 | Κοινωνία

Πολλαπλά τραύματα από δαγκωματιές βρέθηκαν στο άψυχο σώμα της γυναίκας, η οποία δέχτηκε επίθεση από σκύλους μέσα σε οικοπεδικό χώρο εταιρίας σκραπ στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με την αναφορά της Αστυνομίας, η 68χρονη διέμενε προσωρινά στη θέση Σκαλιστήρι, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, σε κοντέινερ που βρίσκεται μέσα στον οικοπεδικό χώρο εταιρίας σκραπ. Στο κοντέινερ συζούσε με τον 70χρονο αρραβωνιαστικό της, ο οποίος εργάζεται ως φύλακας στην επιχείρηση.

Η γυναίκα βρέθηκε στις 10.30 νεκρή από τον αρραβωνιαστικό της μέσα σε χαντάκι δίπλα από το κοντέινερ όπου διέμεναν. Η 68χρονη έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα από δαγκωματιές σκύλων, τα οποία ανήκουν στον ιδιοκτήτη της εταιρίας σκραπ.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης και ο Εισαγγελέας Προστασίας Ζώων, κατόπιν προφορικής εντολής του οποίου μεταφέρθηκαν από το σημείο εφτά σκυλιά που παραδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου Φυλής .

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.