Στην Αλόννησο η μητέρα της Καρολάιν - Η αντίδραση των γονιών του συζυγοκτόνου

02-02-23 | Κοινωνία

Στην Αλόννησο επέστρεψε για λίγες ημέρες η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς, Σουζάνα, χωρίς όμως να έχει μαζί της τη μικρή Λυδία, με τους γονείς του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να καταγγέλλουν στην Αστυνομία παράβαση του όρου επικοινωνίας με την εγγονή τους. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, φίλος της οικογένειας επιβεβαιώνει την άφιξη της Σουζάνας Κράουτς, προσθέτοντας ότι «το μόνο που την πικραίνει είναι που οι γονείς του Μπάμπη την τρέχουν στα δικαστήρια για να πάρουν το παιδί πίσω». Όπως ανέφερε το συγκεκριμένο πρόσωπο, η γιαγιά της μικρής Λυδίας έτυχε ένθερμης υποδοχής, ενώ πολλοί συμφωνούν με την απομάκρυνση του μικρού κοριτσιού από την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, διευκρίνισε ότι «η Σουζάνα επέστρεψε στην Αλόννησο για μια σύντομη διαμονή, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες διοικητικές λεπτομέρειες και θα επιστρέψει σύντομα στις Φιλιππίνες».

Μόλις η γονείς του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πληροφορήθηκαν την άφιξη της Σουζάνας Κράουτς στην Αλόννησο μετέβησαν στο νησί προκειμένου να διαπιστώσουν αν είχε μαζί την εγγονή τους. Σημειώνεται ότι δικαστική απόφαση τους δίνει το δικαίωμα να βλέπουν την μικρή τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα.

Όταν πήγαν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι η Λυδία δεν είναι μαζί της και κάλεσαν την Αστυνομία. Μάλιστα, οι γονείς της Καρολάιν φέρονται να μην άνοιξαν καν την πόρτα και να παρέπεμψαν την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στον δικηγόρο τους, κατά τις ίδιες πληροφορίες.