Περιστέρι: Τα στοιχεία που δείχνουν πως σκότωσε την 17χρονη Νικολέττα ο σύντροφός της

06-08-22 | Κοινωνία

Συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ο 22χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της γυναικτονίας στο Περιστέρι με θύμα την 17χρονη Νικολέττα. Ο δράστης του εγκλήματος που σόκαρε το Πανελλήνιο συνελήφθη νότια των Σκοπίων και παραδόθηκε άμεσα στις ελληνικές Αρχές, ενώ οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα Αθηνών.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο 22χρονος μίλησε για τους αστυνομικούς για το έγκλημα παραδεχόμενος ότι αυτός είναι ο δράστης του στιγερού εγκλήματος. Όπως υποστήριξε, επειδή μάλωσε με την 17χρονη, ξεκίνησε καβγάς και της έκλεισε το στόμα και την μύτη με αποτέλεσμα το ανήλικο κορίτσι να πεθάνει.

Τα στοιχεία που πρόδωσαν ότι αυτός είναι ο δράστης
Ασφάλεια αυτοκινήτου με εγγύηση χαμηλότερης τιμής! Εως και 40% φθηνότερα!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Σχεδόν εξ αρχής οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είχαν φτάσει στο συμπέρασμα ότι ο 22χρονος ήταν ο δράστης του εγκλήματος, καθώς όχι μόνο εξαφανίστηκε μετά το έγκλημα αλλά παρόλο που έμενε μαζί με την 17χρονη, άφησε τα κλειδιά του μέσα στο διαμέρισμα στο Περιστέρι φεύγοντας, ενώ πήρε και όλα τα προσωπικά του αντικείμενα πριν φύγει σαν δραπέτης.

Ο 22χρονος φέρεται να επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο και να του ότι επρόκειτο να φύγει για Θεσσαλονίκη, κάτι που έδειχνε την πρόθεση του να φύγει από την Ελλάδα μέσω των βορείων συνόρων της χώρας μας. Κάτι που όντως φαίνεται να έκανε. Επίσης, ο 22χρονος είχε πάρει μαζί του τόσο το δικό του κινητό, το οποίο όμως φαίνεται πως στη Θεσσαλονίκη όσο και της 17χρονης.

Το σήμα από το κινητό του καθ' ομολογίαν δράστη έδειξε ότι εκείνος είχε φτάσει στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ όπως διευκρινίστηκε αργότερα, εκεί πέταξε και τα δύο τηλέφωνα. Εξάλλου, το τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας, όπως ανέφεραν αρμόδιοι αξιωματικοί, δεν μπορούσε να εντοπιστεί γιατί δεν είχε κάρτα SIM.

Στη Θεσσαλονίκη όμως μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα, που είχε όλες τις πληροφορίες για τις κινήσεις του νεαρού με καταγωγή από το Πακιστάν, και σε συνεργασία με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών , την Διεύθυνση Αλλοδαπών και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιωνίας Κιλκίς, οι ενέργειες μεθοδεύτηκαν από κοινού για να να αξιοποιηθούν οι πληροφορίες.

Παράλληλα, μέσω της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, υπήρξε επαφή με τις αστυνομικές Αρχές της Βόρειας Μακεδονίας, τις οποίες η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε για την πρόθεση του 21χρονου να περάσει τα σύνορα με σκοπό να φτάσει σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η αστυνομία της Βόρειας Μακεδονίας εντόπισε τον καταζητούμενο σε ομάδα παράτυπων μεταναστών νότια των Σκοπίων, τον οδήγησαν μέχρι τα σύνορα και εκεί συνελήφθη από το κλιμάκιο των Ελλήνων αστυνομικών, οι οποίοι τον περίμεναν, καθώς είχε ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Πηγή: ethnos.gr