Αλληλοσφάχτηκαν στην Ξάνθη: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

22-06-22 | Κοινωνία

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Κιμμέριων Ξάνθης η δολοφονία ενός 46χρονου άντρα, πατέρα δυο παιδιών, από συγχωριανό του ηλικίας 42 ετών, μετά από έντονο διαπληκτισμό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες αλληλοτραυματίστηκαν από μαχαίρια που κρατούσαν αμφότεροι.

Ωστόσο, ο 42χρονος άντρας τραυμάτισε θανάσιμα το συγχωριανό του μαχαιρώνοντάς τον στο στήθος, στο ύψος της καρδιάς. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης. Οι γιατροί προσπάθησαν για αρκετή ώρα να τον επαναφέρουν, χωρίς αποτέλεσμα δυστυχώς, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του.

 Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο δράστης που τραυματίστηκε στα χέρια, η ζωή του οποίου, σύμφωνα με τους γιατρούς, βρίσκεται εκτός κινδύνου. Μετά την ενημέρωση των αστυνομικών αρχών και από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ακολούθησε, συνελήφθη ο 42χρονος δράστης, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια με μήκος λάμας 17,5 και 16 εκατοστών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης προκαλούσε συχνά προβλήματα στην περιοχή και εμφανίζεται να έχει συμπεριφορά νταή. Γείτονες και συγγενείς καταθέτουν στις Αρχές, ώστε να διαλευκανθούν τα κίνητρα του δράστη.