Άγριο ξύλο νεαρών σε παραλία στο Πόρτο Ράφτη: Μαχαιρώθηκε 20χρονος στον θώρακα

15-06-22 | Κοινωνία

Δεν είχε τέλος η αγριότητα που έλαβε χώρα σε ένα πάρτι αποφοίτησης λυκείου, το βράδυ της Δευτέρας (13/6) προς Τρίτη (14/6) στην περιοχή της Ερωτοσπηλιάς στο Πόρτο Ράφτη, καθώς δύο διαφορετικές ομάδες ανηλίκων και νεαρών συγκρούστηκαν άγρια μετά από ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ένα μέτωπο ήταν παιδιά από την Κερατέα και το Λαγονήσι, ενώ στο άλλο παιδιά από το Πόρτο Ράφτη και το Μαρκόπουλο.

Άγνωστος παραμένει ο λόγος που ξεκίνησαν αψιμαχίες και ξαφνικά τα παιδιά πιάστηκαν στα χέρια σε έναν χώρο που συνολικά είχαν συγκεντρωθεί περίπου 200-250 άτομα, με την Ερωτοσπηλιά να μετατρέπεται σε στάδιο πάλης.

Δυστυχώς, ένας 20χρονος δέχτηκε χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, προκειμένου να σωθεί η ζωή του.

Την ίδια ώρα, στο Ασκληπιείο της Βούλας μεταφέρθηκε ένας 18χρονος, με κάταγμα στο χέρι του, ο οποίος μετά τη νοσηλεία και τις εξετάσεις επέστρεψε σπίτι του. Αρκετά άλλα παιδιά έχουν υποστεί μικροτραυματισμούς, χωρίς όμως να χρειαστούν ιατρική – νοσηλευτική περίθαλψη, ενώ παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε στο σημείο και η Αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποια προσαγωγή εμπλεκόμενου.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.